G4Media.ro

Propunere pentru stoparea poluării în Bistriţa-Năsăud: ”premii motivante” pentru localnicii care raportează…

Propunere pentru stoparea poluării în Bistriţa-Năsăud: ”premii motivante” pentru localnicii care raportează activitățile ilegale

Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a anunțat că una dintre propunerile de lucru pentru diminuarea poluării râului Someș este „supravegherea reciprocă a cetăţenilor şi acordarea de premii motivante pentru cei care fac sesizări referitoare la acţiuni care aduc prejudicii mediului”, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Prefectul Dolha a făcut marţi o vizită pe Valea Someşului pentru a monitoriza situaţia deşeurilor menajare aruncate pe malurile apelor.

Comisia condusă de prefect care s-a deplasat în teren a fost formată din reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, ai Sistemului de Gospodărire al Apelor, ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi ai Instituţiei Prefectului, iar la întâlnire au fost invitaţi şi primarii unităţilor administrativ-teritoriale de pe Valea Someşului, respectiv din comunele Şanţ, Rodna, Maieru, Ilva Mică şi din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi.

Alte măsuri propuse sunt amplasarea de camere video şi intensificarea controalelor în zonele vizate, pentru a-i surprinde pe cei care depozitează ilegal deşeuri. (Foto: Stelian Dolha / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Delatiunea nu e buna, confirma specialistul de la Vocea Europei Libere BBC DW Dept of State.

  2. Pai si pana acuma erau destul de motivante, pentru cateva zile de lucru.🤐

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.