G4Media.ro

Profesorii și învățătorii care fac ore remediale cu elevii nu au fost…

Profesorii și învățătorii care fac ore remediale cu elevii nu au fost plătiți pentru activități, la 2 luni și jumătate de la debut. „Nu avem încă semnat contractul”, spune Liliana Preoteasa, directorul Unității de Management din Ministerul Educației

Profesorii și învățătorii care fac ore remediale, cursuri de recuperare, cu elevii în programul „Școala după școală” nu au primit încă niciun leu pentru plata activităților, potrivit informațiilor transmise de către cadrele didactice participante în proiect, pe adresa redacției Edupedu.ro. Situația apare la două luni și jumătate de la debutul programului, în condițiile în care plățile ar fi trebuit să se realizeze lunar, nu trimestrial.

Programul Școala după școală este un program care a început în luna martie 2021, finanțat din fonduri europene. Problema este că „nu avem încă semnat contractul”, spune, pentru Edupedu.ro, Liliana Preoteasa, directorul Unității de Management din Ministerul Educației.

„Activitățile cadrelor didactice vor fi recunoscute de la începutul programului, începând cu luna Martie. Nu avem încă semnarea contractului. Nu este o problemă de altă natură, ci una tehnică. În momentul în care contractul va fi semnat, plățile se vor putea face. Termenele de plată și procedura sunt în ordinul de ministrul 3.300/2021”, a declarat pentru Edupedu.ro Liliana Preoteasa, directorul Unitatății de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, direcția care derulează acest proiect cu finanțare europeană.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. romania, CEA MAI SARACA TARA DIN UE, ARE CELE MAI MARI PRIVILEGII PENTRU CASTE.
    romania, CEA MAI SARACA TARA DIN UE FACE MILIOANARI IN EURO DIN PENSII.

  2. de,procentul prostilor e foarte mare in tara asta.

  3. Si o spune cu atâta seninătate….Numai în România e posibil să semnezi un contract de muncă și să fii purtat cu vorba când vine data de salariu….O șmecherie pe care o știu din sectorul privat preluată și la stat….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.