G4Media.ro

Producătorii de carne de porc: Preţul cărnii la poarta fermei a ajuns…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Daca la poarta fabiricii pretul pe kilogram este 6 lei de ce un kilogram de rasol mic este 18 lei si un kilogram de rasol mare este 24 lei ?
    Ce operatiuni asa de complicate suporta procesarea unui porc pentru ca rasoalele sa aibe preturile astea ?
    Ca sa nu va intreb si de celelalte sortimente …..
    In calitate de fost crescator casnic de porci pot sa imi dau seama ca obtineti pretul asta numai si numai folosind hrana cu hormoni de crestere pentu porci . S-o mincati voi cu familiile voastre .

    Sint unul dintre cei care au renuntat sa consume carne de porc ( de peste 8 ani ) si pentru ca nu vreau sa va sustin activitatea . Ati devenit extrem de scumpi . Si fuduli …..

    P.S.
    Toti producatorii din tara asta ( de carne , de bere , de vin , de produse de patiserie , …. folosesc chimicale pentru scurtarea ciclurilor de productie ) . Bere fermentata natural nu mai produce aproape nimeni in Romania . Aproape toti grabes cfermentarea cu chimicale . Daca ar putea sa o obtina in trei zile . Ca sa o scoata pe piata pentru dobitocii nesatui . O fi vreun om intreg la cap care isi inchipuie ca berea care se vinde in supermarket cu 2,50 – 3,00 lei litrul este bere fermentata natural ?! O bere fermentata si maturata se obtine in cel putin 21 de zile . Toti fabricantii au redus drastic perioada asta . Ca sa dea consumatorilor needucati bere – zombi .