G4Media.ro

Prinţul William încurajează BBC să investigheze controversatul interviu acordat de Lady Di…

Prinţul William încurajează BBC să investigheze controversatul interviu acordat de Lady Di în 1995 / Diana a recunoscut atunci public aventura Prinţului Charles şi a dat detalii intime despre mariajul lor, exprimând îndoieli că soţul său ar putea deveni un rege bun

Prinţul William a renunţat la discreţia care îl caracterizează şi a cerut BBC să lanseze o anchetă pentru „a cunoaşte adevărul” cu privire la controversatul interviu pe care l-a acordat mama sa, Diana de Wales, în 1995 ziaristului Martin Bashir, relatează joi online ziarul spaniol ABC.

Potrivit cotidianului Daily Mail, prinţul William vrea să ştie dacă ziaristul de la BBC a amăgit-o pe Diana pentru a acorda un interviu programului „Panorama”, ceea ce ce BBC deja investighează prin intermediul unei comisii independente. Un judecător este cel care se ocupă de acest caz.

„Investigaţia independentă este un pas în direcţia corectă”, a asigurat prinţul William într-un comunicat. „Ar trebui să ajute la stabilirea adevărului din spatele acţiunilor care au determinat interviul pentru programul ‘Panorama’ şi deciziile adoptate de persoanele de la BBC în acel moment”.

Prinţul William se referă astfel la interviul, fără precedent, acordat de mama lui în 1995 şi care a fost urmărit de peste 20 de milioane de telespectatori.

În acest interviu, Lady Di a recunoscut aventura Prinţului Charles şi a dat detalii intime despre mariajul lor. Ea a pus de asemenea sub semnul îndoielii faptul că cel care era atunci soţul său ar putea deveni un rege bun.

Cel care a pus pe masă presupusa amăgire căreia i-a căzut victimă prinţesa şi la care ar fi recurs ziaristul pentru a o convinge să acorde interviul a fost fratele Dianei, Charles Spencer. Acesta asigură că Lady D a fost constrânsă să dea interviul prin intermediul unor documente bancare falsificate, alături de informaţii că ar fi fost urmărită de serviciile secrete.

Toată lumea ar dori să afle versiunea lui Martin Bashir, care a anunţat însă că este bolnav de COVID-19 şi nu poate da explicaţiile pertinente. Totuşi, miercuri, el a fost surprins pe stradă fără să prezinte simptome de indispoziţie sau de boală.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. sa nu uitam sa iubim trandafirii.
    sa nu uitam sa zambim .. :))

  2. Preogramul „Panorama” este de cele mai multe ori o Panarama.

  3. Hai că și lui asta îi plăcea să fie scărpinată zilnic și bătrânul ăla tot la Viscri la coasă , cu treburi, poate nu avea timp omul chiar în fiecare zi….

  4. Degeaba, nimeni n-o mai aduce inapoi pe Diana. Oricum, incientul este invaluit in mister si poate asa va ramane. Imi este neclar pentru ce a trebuit sa moara, insa probabil ca ajunsese la niste lucruri care puteau pune in pericol Casa Regala.

  5. Nu e clar, de ce nu scrieti ce e cu conturile bancare in povestea asta groaznica?

  6. Nu-mi dau seama ce urmareste William. Mi se pare important daca spusele printesei aratau realitatea sau nu. Restul („daca a fost înselata?”) aduce cu anularea probelor în justitie la noi: nu conteaza ca inculpatul a spus, conteaza al cui era microfonul. RUSINE!