G4Media.ro

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai…

Sursa: Captura /www.eonline.com

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale / Regina Marii Britanii a confirmat că cei doi nu vor continua să aibă „îndatoririle care vin odată cu viaţa în serviciul public”

Palatul Buckingham a anunţat vineri că Prinţul Harry şi Meghan Markle, ducele şi ducesa de Sussex, nu vor mai fi membri activi ai familiei regale, informează BBC, citat de News.ro.

Regina Elisabeta a II-a a confirmat că cei doi „nu vor continua să aibă responsabilităţile şi îndatoririle care vin odată cu viaţa în serviciul public”.

Prinţul Harry şi soţia lui vor înapoia numirile onorifice militare şi patronajele regale.

Ei au spus că se vor oferi să sprijine organizaţiile pe care le-au reprezentat şi că „serviciul este universal”.

Un purtător de cuvânt al lor a transmis: „Aşa cum a fost evidenţiat de munca lor din ultimul an, ducele şi ducesa de Sussex rămân dedicaţi datoriei lor şi în serviciul Regatului Unit şi lumii şi şi-au oferit sprijinul organizaţiilor pe care le-au reprezentat îndiferent de rolul oficial”.

Ducele şi ducesa de Sussex a anunţat în luna ianuarie 2020 că se retrag din activitatatea regală şi că lucrează pentru a deveni indepenedenţi financiar. Oficial, ei s-au retras în luna martie 2020, având ca plan reexaminarea acestor aranjamente după 12 luni.

Confirmarea plecării lor a venit după ce au avut loc mai multe consultări între Harry şi membrii familiei regale.

„Regina a scris confirmând că îndepărtarea de munca familiei regale nu permite continuarea cu responsabilităţile şi îndatoririle care vin odată cu serviciul public”, se arată în comunicatul transmis vineri de Palatul Buckingham. „Deşi toţi sunt întristaţi de decizie, ducele şi ducesa rămân iubiţi membri ai familiei”.

Sursa: News.ro.

Sursa foto: Captura /www.eonline.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Absolut corect!

  2. „îndatoririle care vin odată cu viaţa în serviciul public” – serios bai mumie? deci asa se cheama cand mananci aiurea niste milioane de la „supusi” fara alt merit decat ca te-ai nascut in familia corecta? Si mai au si pretentia sa te inclini in fata lor si sa le oferit respect.

    Chiar sunt curios cat mai tolereaza societatea britanica mizeria asta medievala numita monarhie.

  3. Nu ca o tolereaza dar chiar tin la ea. Ia uita-te la un sondaj. Corect ar fi ca daca iesi din viata publica si sa te comporti ca orice om normal. Servici exact ca oricine altcineva. Poate asa e cazul si aici, nu stiu. Corect ar fi sa nu mai primeasca bani doar ca au nu stiu ce nume.