G4Media.ro

Prinţul Harry cere în justiție să beneficieze de protecţia poliţiei atunci când…

Sursa: Captura /www.eonline.com

Prinţul Harry cere în justiție să beneficieze de protecţia poliţiei atunci când merge în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de o protecţie a poliţiei, pentru care ar plăti personal, atunci când merge cu familia în Marea Britanie, a indicat un reprezentant legal, potrivit News.ro, care citează AFP.

Harry, duce de Sussex, şi soţia sa Meghan Markle au pierdut protecţia Poliţiei în Marea Britanie după ce au decis să se retragă din familia regală în 2020. Cuplul trăieşte în prezent în California împreună cu cei doi copii, Archie şi Lilibet.

Prinţul speră să-şi ducă copiii în ţara natală, dar familia sa „nu se poate întoarce” în Marea Britanie pentru că este foarte periculos, a declarat un reprezentant legal al lui Harry, care citează în special ameninţări „extremiste şi neonaziste”.

În vara lui 2021, „siguranţa sa a fost compromisă din cauza lipsei de protecţie a poliţiei atunci când a plecat de la un eveniment caritabil”, a continuat acesta. Pe 30 iunie, după o întâlnire cu copii bolnavi, maşina sa a fost urmărită de paparazzi în Londra.

Această acţiune în justiţie lansată în septembrie şi care vizează revizuirea unei decizii a Ministerului de Interne riscă să pună în dificultate familia regală, deja confruntată cu ameninţarea unui proces în Statele Unite pentru agresiuni sexuale la adresa prinţului Andrew. Pentru a asigura continuitatea monarhiei, regina Elizabeth a II-a i-a retras fiului său Andrew orice rol oficial şi titlurile militare, dar voci spun că acesta plăteşte prea mult pentru propria siguranţă.

Reprezentantul prinţului Harry a spus, pentru ageţia PA, că „Marea Britanie va fi întotdeauna patria prinţului Harry şi o ţară în care el vrea ca soţia şi copiii săi să fie în siguranţă”.

Sursa: Captura / www.eonline.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mai bine sa-si ceara scuze Reginei Elisabeta cat mai traieste.

  2. Ce dezgustatori sunt astia doi!

    • Ce dezgustatori sunt regalii consangvinizati.
      Singurii pe care ii respect la ora actuala sunt Romanovii.