G4Media.ro

Prinsă în flagrant pentru trafic de influență: O femeie s-ar fi prezentat…

sursa foto: Pixabay

Prinsă în flagrant pentru trafic de influență: O femeie s-ar fi prezentat comisar-șef de poliție și ar fi cerut 2.000 de euro pentru a facilita angajarea unei persoane în Ministerul de Interne

O femeie a fost prinsă în flagrant în timp ce ar fi luat bani pentru a facilita angajarea unei persoane în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, anunță Direcția Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov într-un comunicat de presă. Femeia ar fi cerut pentru acest serviciu 2.000 de euro și s-ar fi prezentat ca fiind comisar-șef de poliție.

Comunicatul integral al Direcției Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov

La data de 06.12.2022, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – Direcția Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant o persoană, fără calitate specială, în timp ce primea suma de 1.500 lei de la martorul denunțător, în legătură cu angajarea acestuia în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În fapt, în cursul lunii august 2022, inculpata, declinându-și în fals calitatea de comisar-șef de poliție în cadrul I.P.J. Ilfov, a pretins suma de 2.000 de euro de la martorul denunțător pentru a face demersurile necesare angajării acestuia în cadrul M.A.I. ca agent de poliție și a primit ca primă tranșă, în acest scop, suma de 5.000 lei.

La data de 06.12.2022, în urma discuțiilor purtate de inculpată cu martorul denunțător, aceasta i-a creat în mod eronat convingerea celui din urmă că ar fi remis deja suma de 300 de euro către un înalt funcționar din cadrul M.A.I. pentru a facilita încadrarea martorului denunțător, sumă pe care urma să o recupereze de la acesta.

În urma activității de prindere în flagrant și a probatoriului administrat, procurorul de caz a pus în mișcare acțiunea penală, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Totodată, a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore și măsura sechestrului asigurător asupra autoturismul folosit de inculpată.

În cursul zilei de astăzi, inculpata urmează să fie prezentată Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Marea coruptie :))