G4Media.ro

Primul român suspect că ar fi infectat cu noua tulpină de coronavirus…

Primul român suspect că ar fi infectat cu noua tulpină de coronavirus este un șofer de TIR încarcerat în Franţa sub acuzația de trafic de migranți

Doi români încarceraţi în Franţa pentru trafic de persoane au fost confirmaţi pozitiv pentru COVID-19, în cazul unuia dintre ei existând suspiciunea că ar fi infectat cu varianta britanică a coronavirusului.

Doi şoferi români de TIR au ajuns în spatele gratiilor în 21 decembrie, sub acuzaţia de trafic de migranţi, după ce ar fi încercat să introducă migranţi în Anglia, testarea lor confirmând că ambii au COVID-19.

În 30 decembrie, aceştia au fost retestaţi, de această dată, în cazul unuia dintre ei rezultatul indicând că ar putea fi purtător al noii tulpini a coronavirusului depistată în Marea Britanie, una extrem de contagioasă, scrie France3, citată de Adevărul.ro

„În timpul testului, markerii au fost foarte ridicaţi. Această anomalie a dus la suspiciuni puternice asupra noii tulpini de virus din Anglia”, au menţionat oficialii Direcţiei Interregionale a Serviciilor Penitenciare din Lille, citată de France3.

Această nouă varinată a virusului a impus o serie de măsuri dure în Regatul Unit şi a făcut ca mai multe ţări europene să limiteze accesul în şi dinspre acest stat.

Citește integral pe Adevărul.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.