G4Media.ro

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu /…

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu / Continental anunță că a început testarea în masă a angajaților

Compania Continental anunță depistarea primelor cazuri de coronavirus în rândul angajaților din Sibiu. În urma depistării primelor cazuri Continental a organizat împreună cu Rețeaua Privată de Sănătate Regia Maria testarea tuturor contactelor posibile, rezultatele arătând doar câteva cazuri fiind confirmate, transmite publicația Turnul Sfatului.

Compania lucrează împreună cu Direcția de Sănătate Publică și monitorizează constant starea de sănătate a angajaților și a familiilor afectate, starea lor fiind bună.

”Din ceea ce știm, angajații în cauză sunt într-o stare bună, având în vedere întregul context. Împreună cu DSP și furnizorul nostru de servicii de medicină ocupațională, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, am inițiat imediat toate măsurile preventive necesare, deoarece sănătatea și siguranța angajaților reprezintă prioritatea noastră. De asemenea, ne-am oferit tot suportul pentru familiile acestor angajați. Pentru protejarea confidențialității angajaților noștri, vă rugăm să înțelegeți faptul că nu vom oferi alte detalii”, arată reprezentanții companiei.

Cât privește restul angajaților, aceștia continuă să vină la muncă, pentru ei luându-se o serie largă de măsuri.

”Am început în urmă cu ceva timp o campanie de testare preventivă, împreună cu Rețeaua Privata de Sănătate Regina Maria. Campania presupune testarea cu test RT-PCR a angajaților care sunt mai expuși unor situații posibile de contaminare sau fac parte din grupele de risc. Costurile sunt suportate integral de Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria și Continental. În plus, ne-am alăturat campaniei de testare serologica în masă desfășurată de Rețeaua Privata de Sănătate Regina Maria, prin care toți angajații Continental se vor putea testa. Este vorba de teste serologice prin metoda imunoenzimatică care măsoară nivelul anticorpilor IgM și IgG produși de organism atunci când este expus la infecția COVID-19. Continental suporta parțial costurile campaniei”, mai explică reprezentanții companiei Continental.

În plus, la intrarea în locație au fost instalate sisteme automate de măsurare a temperaturii, cu cameră. Acestea verifică atât temperatura, cât și dacă angajatul poartă corespunzător masca. Aceste sisteme au fost dezvoltate intern, de către colegii angajații din echipa de Industrial Engineering.

Sursa: Turnul Sfatului

Sursa Foto: Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Asta-i firma aia de pateuri sau de cauciucuri?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.