G4Media.ro

Primăria Timișoara are o nouă centrală telefonică / Sistemul vechi, analog, e…

Sursa foto: Facebook - Olga Torok

Primăria Timișoara are o nouă centrală telefonică / Sistemul vechi, analog, e înlocuit cu unul digital / Este folosită vocea unei actrițe pentru a le da informații cetățenilor

Noua centrală telefonică de la Primăria Timișoara intră în funcțiune începând de luni, 4 iulie, anunță Agenția de presă Rador.

Primăria a înlocuit vechea centrală analogică cu o centrală digitală, unde apelurile cetățenilor vor fi preluate și redistribuite către compartimentele de specialitate în mod automat.

Potrivit municipalității vocea cu care vor fi întâmpinați apelanții este cea a actriței timișorene Olga Török.

Noul sistem are avantajul unui singur număr de contact pentru a intra în legătură cu primăria: 0256 969, de unde apelurile sunt redirecționate către departamentul responsabil.

În plus, vor fi contabilizate apelurile preluate și cele nepreluate, pentru a îmbunătăți comunicarea cu cetățenii. Un alt avantaj este dat de faptul că timișorenii pot lăsa mesaje pentru a fi contactați.

Sursa foto: Facebook – Olga Torok

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dar au centrala digitala la primaria lui Fritz :)))

    • Unii nu mai au nici case ca tot centru e dat matasarilor. Dar nu e vina lui Fritz. Tot o gasca de romanasi destepti in frunte cu cobzarul de la PNL au distrus Timisoara.

  2. Aceeasi Poveste la Primaria Sector 2. Baiul este ca pentru solicitarile atipice NU ai cu cine comunica telefonic, nu este Optiunea de a astepta un operator uman care sa iti ofere informatii.