G4Media.ro

Primăria Sectorului 1 le cere operatorilor de telefonie și internet să elibereze…

Primăria Sectorului 1 le cere operatorilor de telefonie și internet să elibereze stâlpii de cabluri / Clotilde Armand: Dacă nu fac asta, o vom face noi

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a afirmat, luni, că le va transmite adrese oficiale operatorilor de telefonie, internet și televiziune care au cabluri pe stâlpii de beton să îi „elibereze”.

Clotilde Armand a postat pe Facebook o fotografie cu un stâlp din apropierea Primăriei Sectorului 1 care este „sugrumat” de cabluri.

„Sincer? Mă mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din fața primăriei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situații reprezintă un pericol public și se regăsesc în mai multe zone din sector. Voi înainta către toți operatorii o adresă prin care sunt anunțați că trebuie să elibereze stâlpii. Dacă nu fac asta o vom face noi”, a scris Clotilde Armand în dreptul fotografiei.
Sursa foto: Clotilde Armand / Facebook.


Sursa foto: captură Facebook / Clotilde Armand

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. dar primaria ce a facut pt ca operatorii sa elibereze stalpii? a facut Clotilde Armand canalizatia subterana necesara?

 2. vreau sa o vad si pe asta

  • O să o vezi într-un orizont mediu de timp, stai liniștit. Asta de e la primărie nu e ca ailaltă, Firea. Asta e mai înfiptă.

 3. Golaneala mostenita din comunism trebuie extirpata la un moment dat.
  Nu se poate sa-ti lasi masina pe trotuar in buricul targului pentru ca nu vrei sa platesti si nu vrei sa-ti deplasezi crul de nesimtit de la parcarea subterana de peste drum. Si nu poti sa-ti lasi jungla neagra de cabluri sa atarne pe stalpi si blocuri pentru ca esti un hot imputit care nu vrea sa respecte legea si sa plateasca pentru a le trece in reteau subterana.
  Germanii sunt ordonati pentru ca sunt AMENDATI!!!!!!!!!!!!

 4. În loc să se ocupe de treburi serioase Prințesa Gunoaielor se gândește acum să facă exhibiționism cățărată pe stâlpi 🤣

  • Bre, mai ușor cu exhibiționismul! Mă gândesc la Prințesa Sârmelor din Colon care ne etala tot felul de iepurași și ouă pe sârmă. (ma gândeasc ce-ar fi zis Freud despre asta!) 😁
   Stilul ăsta indian de cabluri amestecate pe stalpi este de domeniul trecutului. Acum să vedem nu cumva să nu fie tăiat internetul în primărie la o acțiune de-asta pompieristică. Problemele sunt punctuale și se pot rezolva cumva prin colaborarea autoritaților cu operatorii.

  • În loc să se ocupe de furat banii Sectorului 1, Prințul Diamantelor se gândește acum să facă legi în Parlament 🤣

 5. Cu ranga se face orice dar nu pe facebook.

 6. mai exact sunt 60.000 de stalpi totemici in bucuresti.
  (vita pashte fibra optica si moare de oftica,
  de boala la plamani).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.