G4Media.ro

Primăria Sector 3 a lansat o licitaţie pentru un acord-cadru de servicii…

Sursa foto: Facebook / Robert Negoiță

Primăria Sector 3 a lansat o licitaţie pentru un acord-cadru de servicii de întreţinere şi regenerare urbană pe 4 ani, în valoare de până la 847 de milioane de lei

Primăria Sectorului 3 anunţă pe SEAP licitaţie pentru un acord cadru pe patru ani pentru servicii de întreţinere şi regenerare urbană, având o valoare totală cuprinsă între 212.042.890 şi 847.756.246 lei, transmite Agerpres.

„Obiectivul general al acordului-cadru este reprezentat de prestarea activităţilor necesare asigurării unui climat sănătos pentru cetăţeni şi punerea în valoare a domeniului public, după cum urmează: amenajare şi întreţinere a terenurilor de joacă, degajare terenuri de corpuri străine, tundere gazon, igienizarea locurilor de joacă, plantare de material dendrologic, întreţinere şi realizare sisteme de irigaţii”, prevede anunţul.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 106.208.071 lei fără TVA, iar valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 4.274.928 lei fără TVA.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va avea o pondere de 40%, demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului şi o planificare adecvată a resurselor şi a activităţilor 24%, caracteristici de mediu ale utilajelor cu rol de transport implicate în execuţia contractului 15%, timpul de intervenţie în cazul avariilor/defecţiunilor la sistemele de irigaţii 5%, timpul de intervenţie în cazul căderilor de arbori/crengi 5%, timpul de intervenţie în cazul unor defecţiuni/ neconformităţi la echipamentele de joacă 5%, numărul persoanelor implicate în îndeplinirea contractului care sunt unici întreţinători de familie 6%.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat în ultimii trei ani servicii similare cu o valoare cumulată de minimum 100.000.000 lei (fără TVA). Termen limită pentru primirea ofertelor: 5 iulie.

Tot Sectorul 3 anunţă şi o altă licitaţie, pentru lucrări de extindere a reţelelor publice de alimentare cu apă şi canalizare. Este vorba despre un acord – cadru cu o durată de doi ani, având o valoare totală estimată de până la 121.100.905 lei.

Garanţia trebuie să fie de 36 de luni de la recepţia la terminarea lucrărilor, iar valoarea celui mai mic contract subsecvent este estimată la 9.799.508 lei fără TVA, în timp ce valoarea celui mai mare contract subsecvent este estimată la 48.997.544 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 40%, iar aspectele tehnice vor totaliza 60%.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 1 iulie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Da, interesanta licitatie. Un acord cadru cu un lot care contine vreo 200 de repere?! 🙃