G4Media.ro

Primăria Galați vrea roată panoramică de 36 de metri înălțime pe malul…

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Primăria Galați vrea roată panoramică de 36 de metri înălțime pe malul Dunării/ Contractul de reabilitare a parcului Turn TV, în valoare de aproape 13 milioane de lei, scos la licitație

Nu mai puțin de 12.850.604 lei fără TVA este valoarea estimată a contractului scos la licitație de Primăria municipiului Galați pentru proiectarea și execuția lucrărilor de „Reabilitare Parc Turn TV”, transmite Viața Liberă. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2022.

„Perla” proiectului este montarea unei roți panoramice cu o înălțime de 36 de metri, mai notează sursa citată.

Conform Primăriei, prin proiect s-au prevăzut, în primul rând, reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale, reamenajarea spațiilor verzi, cu sistem automatizat de irigații, reabilitarea împrejmuirii și modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă.

Articolul complet pe Viața Liberă

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. chelului ii trebuie tichie de margaritar!noi nu avem strazi asfaltate,faleza Dunarii e vai de ea si visam la cai verzi pe pereti!administratia feudala pesedista nu stie ce sa mai faca ca sa abata atentia de la adevaratele probleme ale Galatiului!lucrari incepute care nu se mai termina,strazi in cartiere care nu au asfalt,transport urban haotic,spitale varza,constructii fara nici o noima trantite pe spatii care trebuiau sa fie verzi,investitori care vin in oras discuta cu autoritatile discut,pleaca si deschid fabrici la Braila(oare de ce?baietii destepti stiu de ce!) etc.tov primar:Galatiul nu o sa fie niciodata 10%Londra la felul cum de 30 de ani incoace liota de primari pesedisti ati condus orasul!

  2. Sunt curios cu ce va contraataca Brăila! :)))))

  3. Pe toate le-au rezolvat la ei, mor copii de foame în ţara asta iar lor le stau capul să investească în spirale panoramice, imediat după bolduri, panseluţe, statui şi drumuri doar pentru un sezon.
    Nu ar fi bine să investiţi voi în lucruri prioritate apoi dacă vă mai rămâne puteţi să faceţi şi spirale?

  4. Terminați roata, triplați ajutoarele sociale și gata!totul e ok. pentru voi!

  5. Stiati ca in orasul rosu condus de Puchianu de mai bine de sapte ani nu exista incalzire centralizata si fiecare se descurca cum poate ? Stiati ca ” fratii nostri moldoveni ” nu isi pot face micul trafic desi au o piata facuta special pentru ei pe Calea Prutului ? Insa politia locala platita din banii contribuabililor cu sume frumoase se ocupa de fugarirea moldovenilor in loc sa faca ceva util pentru comunitate , Stiati ca in fostul frumos oras dunarean ajuns acum aproape o ruina exista in cartierul Tiglina I un complex care de 32 de ani este wc public pentru cei fara capatai ? Galatenii care au trait si in comunism stiu cat de frumos , util era acest complex cu etaj si subsol pentru magazii si vestiare. Dar de 32 de ani este ruina si primaria nu face nimic sa curete zona macar . Stiati ca pe vremuri in fostul frumos oras era si un complex numit La Francezi chiar pe faleza cu magazine , cofetarie , restaurant adica cam tot ce trebuie unui cartier . Acum si acesta sta sa cada pe cine face imprudenta sa treaca pe acolo . Si probabil fiecare locuitor al fostului frumos oras ar putea completa lista cu problemele din zona lui . Asta ii trabuie orasului , roata panoramica . Vai de capul votantilor rosii !

  6. E foame la primarie se pare. ma intreb cat o sa coste

  7. Si Putin a inaugurat o roata in Piata Rosie. Paine si circ.