G4Media.ro

Primar PNL din Botoșani trece la PSD: ”Ce să rămân, să iau…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Primar PNL din Botoșani trece la PSD: ”Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” / ”Au o greață pe ei, de parcă ar fi miniștri și noi am fi din ăia care paștem oile pe la țară”

Primarul  Verginel Gireadă a anunțat că la alegerile din 9 iunie va candida pe lista social-democraților pentru un nou mandat de primar al comunei Mihai Eminescu, relatează Botoșăneanul.

Verginel Gireadă a arătat că a discutat mai întâi cu Marius Budăi, apoi cu echipa din fruntea PSD Botoșani și că au căzut de acord asupra intrării sale în rândurile social-democraților.

Unde nu va veni de unul singur, ci alături de viceprimar și de toți consilierii locali. Și nu numai.

”Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și când spun cu toată echipa, credeți-mă că este 60% din comuna Mihai Eminescu întrucât chiar am făcut ceva în comuna Mihai Eminescu și dacă oamenii mă respect și eu îi respect pe ei, sunt convins că mă vor urma”, spune primarul.

Fostul prim-vicepreședinte județean al PNL susține că nu poate rămâne alături de oameni care îl lovesc mereu.

”Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna? În care Flutur și Iftime mă înjură pe la toate colțurile. Au o greață pe ei, de parcă ar fi miniștri și noi am fi din ăia care paștem oile pe la țară. Nu se poate așa ceva! Eu cu ei nu rămân. Pentru mine lucrurile sunt clare, mi-am asumat, sunt un om vertical”, spune primarul.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. si in Timis tot aceleasi motive

  2. Aceeasi mizerie de politica romaneasca, traseismul e de baza.