G4Media.ro

Prim-vicepreședinții PNL Brăila și-au dat demisia din partid: ”Nu suntem părtași la…

Sursa Foto: Facebook

Prim-vicepreședinții PNL Brăila și-au dat demisia din partid: ”Nu suntem părtași la scoaterea PNL în afara istoriei”

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila, fostul deputat Antoneta Ioniţă, şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Brăila, Sorin Ioniţă, au demisionat miercuri din PNL, dezamăgiţi de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni în partid, „după alegerile trucate din PNL, eliminarea lui Ludovic Orban şi concubinajul nefericit cu PSD”.

„Antoneta Ioniţă, prim-vicepreşedinte al PNL Brăila, şi Sorin Ion Ioniţă, prim-vicepreşedinte al municipalei PNL, am decis să demisionăm astăzi din Partidul Naţional Liberal. Am luat această decizie convinşi că demnitatea şi respectul faţă de oameni, de principii şi de cuvântul dat, trebuie să rămână mai presus de orice joacă politică pentru interese. Suntem profund dezamăgiţi de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, după declanşarea campaniei electorale interne”, se arată într-un comunicat de presă remis de soţii Antoneta şi Sorin Ioniţă.

Cei doi adaugă că nu sunt dispuşi să fie „părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei”.

„‘Festivalul democraţiei’ s-a transformat într-un festival al lipsei de fair-play, al demagogiei şi al încălcării valorilor şi principiilor liberale. Au fost sacrificaţi oameni care au avut curajul opiniei şi al asumării. Am sperat că lucrurile se vor îndrepta, că nu se va transforma totul într-un bâlci trist şi dezamăgitor pentru electoratul liberal. Din păcate, după alegerile trucate din PNL şi eliminarea lui Ludovic Orban, cel care a făcut din PNL un partid puternic şi din România o ţară cu perspective de dezvoltare şi prosperitate pentru oameni, a urmat concubinajul nefericit cu PSD. Nu suntem dispuşi să fim părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei”, se afirmă în comunicatul menţionat.

Soţii Antoneta şi Sorin Ioniţă spun că au intrat în politică din convingere şi că nu au fost niciodată „nişte sinecurişti, care să se fi aciuat pe lângă un partid, pentru un contract sau un post călduţ”.

„Dimpotrivă, am dedicat PNL-ului timpul, energia şi priceperea noastră, pentru a duce proiectele şi principiile liberale printre brăileni. Considerăm în continuare că liberalismul este soluţia, dar nu acest liberalism, aservit unor interese obscure, ci liberalismul adevărat, cel care a făcut România modernă. Decizia de a părăsi PNL nu este una uşoară. E tristă, după ani de muncă în echipa PNL, dar este singura corectă, pentru a ne putea păstra conştiinţa curată şi pentru a putea să ne uităm cinstit, în oglindă şi în ochii brăilenilor”, se mai arată în comunicatul de presă.

De profesie medic de familie, Antoneta Ioniţă a fost deputat PNL de Brăila în perioada 2016-2020 şi a făcut parte din Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor.

sursa: Agerpres.ro, Sursa Foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Atat ca PM cat si in postura de candidat la functia de presedinte PNL, Orban s-a prezentat decent.

    Dar, pana la urma el a fost cel care a lasat usa larg deschisa tuturor PSDistilor sa intre in PNL. Acum ce incredere sa mai ai si cat mai cantaresc vorbele lui?

  2. Eh nu pleaca in groapa singur Orban ..mai ia cu el cativa naivi. Daca crede cineva ca Orban mai are cariera politica IN FATA ..poate nu i-a vazut CNP-ul . Macar dupa Tariceanu mai ramanea cate o sotie dar dupa Orban …

  3. Sasul de la Cotroceni, a vândul pnl-ul în momentul în care Orban nu a vrut să răspundă la comenzile aberante. ”Bolnavul de la Sibiu” a început să trenure că va fi debarcat de la Cotroceni de psd în cârdășie cu aur și atunci a propus o alianță cu ”ratatul comunist” ciolacu, aducand la pnl un nou președinte, mâțu câțu, pe care sasul de la Cotroceni la făcut preș cu care se ștergea pe picioare. Datorită alianței pnl cu psd, o alianță toxică, Orban a demisionat din toate funcțiile, după cum a promis, actualmente probabil construind o ală forță liberală. Că va reușii sau nu, asta depinde doar de el și ce colegii lui, nici într-un caz de valorile politice ce postează pe forumurile paginilor din media românească, unii dintre ei fiind doar naivi și fără gram de logică sau demnitate umană.

  4. Si s-au inscris in PSD?