G4Media.ro

Presshub: O asociație la care George Simion a fost vicepreședinte a primit…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Presshub: O asociație la care George Simion a fost vicepreședinte a primit donații de la unități militare ale SPP și SRI între anii 2011-2014

Asociația „Onoare și Patrie”, unde actualul lider AUR George Simion a fost vicepreședinte, a primit donații și sponsorizări de peste 50.000 euro din partea unor lideri politici, a unor companii cu influență în spațiul public, dar și de la unități militare ale SPP și în legătură cu SRI, arată un articol PRESShub, care citează tranzacțiile financiare ale organizației.

Asociația „Onoare și Patria” a fost parte a platformei unioniste Acțiunea 2012, principala umbrelă sub care George Simion, în prezent co-președinte și deputat AUR, a militat pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Printre unitățile militare care au donat se numără UM 0472 București (SRI) și UM 0149 (SPP).

Persoane care au deținut funcții importante în statul român apar pe lista celor care au donat organizației lui George Simion. Printre acestea, se numără: Vasile Dîncu, Gabriel Oprea, Viorica Dăncilă și Rodica Nassar, deputat PSD, fost președinte al Comisiei pentru sănătate și familie.

Printre companiile care au donat mișcării unioniste coordonată de George Simion se numără RCS&RDS (45.000 lei în februarie 2014), Luxten Lighting Company SA. O donație a venit și de la Fundația The Group, ONG al companiei de publicitate The Group, condusă de Mihaela Nicola care scria în 2014, la revista „Intelligence”, publicație deținută de SRI.

Citește tot articolul pe PressHub.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. reclam lipsa de profesionalism a Redacţiei: a scris de 2 ori AUR fără sintagma „partid extremist”. Rog seriozitate şi consecvenţă!

  2. SRI lucreaza impotriva Romaniei, il sfatuieste pe Ghita unde sa fuga sa nu fie extradat, doneaza bani la propagandistii rusi si incurajeaza protestele anti-masca, anti-vaccin.

  3. Opaa! Fundația The Group? hehehe!

  4. De parca nu stiam pana acum ca AUR e creatia PSD + SRI. Naivii inca mai pun bo.tul din pacate!

  5. Era vreun dubiu că nu sunt secu băieții?

  6. Se stie cine e in spatele celor de la AUR si Simion…sa fim seriosi. Din 2024 la putere ajung PSD + AUR. Nu e logic?

    • Vai, dar parcă s-a sacrificat prevăzătorul nostru Preș fix ca să nu se combine ăia doi, păi ce ne facem acum, credeam că el le știe pe toate înaintea tuturor și că are un plan super mega detaliat.

    • Din 2024 ne pregatim sa iesim in strada…daca o sa mai putem, fara sa ne luam amenzi. Daca nu, plecam spre vest!!!

  7. bugetarii pot dona ? asta-i deturnare de fonduri

  8. Este legal ca o unitate militara sa doneze orice catre organizatii particulare?

  9. „UNIONISTUL” George Simion este creația SERVICIILOR pt. că ce nu poate spune „PSD PARTID PROEUROPEAN” să fie pus de către PSD să spună AUR.
    Exact cum era relația între PDSR și Vatra Românească a rusofilului Vadim Tudor !

  10. Se îndoia cineva că finlandezul tare-n gură nu e securoi? Başoldina Şuşuakă e cel puţin maior! În FSB, desigur. Guwernerul Echipa Căştigătoare ce credeţi că are drept element comun de identitate? Ciucă, Ciolacu, Grindeanu, Firea, Tudose, Bode, Predoiu, Grindeanu, Burduja ce credeţi că au în comun? – Onoarea şi patria!

  11. Ai fost vreodată în Belarus ? Ca eu as zice că e cu 50 de ani înaintea noastră.

  12. Make a photo.

  13. Domnu’Alex,așa e,actualele partide de la guvernare sunt cam de cacao,dar…făcătura fascistoid-teocratică AUR categoric NU este o variantă de schimb!Sub nicio formă!Este putred de rusofilă,adevărată coloană a 5-a moscovită,iar de AȘA CEVA nu avem nevoie câtuși de puțin!
    Aveți exemplu de proiect viabil propus de AUR în ce privește economia,politica externă etc.?
    Eu am reținut un măreț proeict de lege care prevedea dreptul fieștecărui român la 100 kg.de…petarde!Da-da,petarde,nu pește,nu avocado,nu mere-PETARDE!Mde…
    Știți,un stat nu se reconstruiește prin incitare la ură interetnică,nici prin năvăliri cu bâtele în primării ori la parlament!

  14. Ha-ha-ha!
    Hă-hă-hă!
    He-he-he!
    Quod erat demonstrandum…