G4Media.ro

Președintele Senatului, Anca Dragu, este gazda unui eveniment despre violenţa domestică la…

Președintele Senatului, Anca Dragu, este gazda unui eveniment despre violenţa domestică la care vor participa ambasadori din 26 de state

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, va fi, joi, gazda unui eveniment despre violenţa domestică la care vor participa ambasadori din 26 de state. În cadrul reuniunii se vor prezenta exemple de bune practici.

Evenimentul care va fi condus de Anca Dragu va avea loc, de la ora 11.00, în Sala Constantin Stere.

”Tema discuţiilor va fi combaterea violenţei domestice prin prezentarea de bune practici, o atenţie specială fiind asupra măsurilor şi soluţiilor pentru încurajarea victimelor să solicite ajutor”, au trasmis reprezentanţii Senatului.

La evenimentul care va avea loc atât în format fizic, cât şi online vor participa 26 de ambasadori.

Un eveniment similar a avut loc în 30 martie, cu participarea a 15 ambasadori.

”Combaterea traficului de persoane şi violenţa domestică sunt subiecte aflate pe agenda mea prioritară, pentru acest mandat (…) Combaterea violenţei domestice este un subiect extrem de sensibil şi de greu. Este o problemă majoră a societăţii cotidiene întrucât poate să îmbrace forme diverse, mai mult sau mai puţin vizibile, precum violenţa fizică, psihologică, economică şi socială. Având în vedere complexitatea analizei asupra acestor fenomene infracţionale şi faptul că există state cu rezultate bune în lupta împotriva acestora, le-am invitat pe doamnele ambasadoare la discuţii constructive, pentru schimb de experientă şi, în mod special, pentru întărirea conlucrării dintre statelor noastre”, a declarat atunci Anca Dragu.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Doamna Dragu este îndrăgostită de ambasadori,și când merge la WC întreabă ambasadorii ce hârtie să folosească,dacă trage sau nu apa.Progresiștii dacă nu sunt îndrumați nu știu pe ce cărări să meargă.

  • da ANES ce mai face? Tot de catre PSD e condusa?
   Ce fonduri mai invart si aia cu inspectorii din invatamant,… ce mese la restaurant dadeau, ce plimbari prin orizonturi indepartatea mai faceau…
   da’ acu’ ce fac cu banii?

 2. Doamnele alea din conducerea ANES sunt fix opusul celei din poza de la articol.
  Cum era aia:
  „Cel sătul nu-l înţelege pe cel flămând”, spune o vorbă din popor