G4Media.ro

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, bolnav de pneumonie, a fost externat din…

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, bolnav de pneumonie, a fost externat din spitalul de la Strasbourg și va continua tratamentul acasă în Italia: „Mulțumesc pentru toate urările calde”

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, internat pe 15 septembrie cu pneumonie într-un spital din Strasbourg, a fost externat și va continua tratamentul acasă în Italia.

Acesta mulțumit într-o postare pe Twitter susținătorilor săi pentru „urările calde” de însănătoșire și medicilor care l-au îngrijit pentru „atenție și profesionalism”.

„Vă mulțumesc pentru toate urările voastre calde. Mă simt mai bine și ieri medicii de la Hôpital civil din Strasbourg mi-au permis să mă întorc în Italia pentru a continua tratamentul pentru pneumonie. Aș dori să mulțumesc echipei medicale care a avut grijă de mine cu atenție și profesionalism”, se arată în postarea lui Sassoli.

Context

Parlamentul European a transmis săptămâna trecută că președintele legislativului UE, David Sassoli, a fost internat la un spital din Strasbourg după ce s-a simțit rău, iar în urma investigațiilor medicale, a fost constatat faptul că Sassoli are pneumonie.

„Președintele Parlamentului European, David Sassoli, a fost dus pe 15 septembrie, la Spitalul Civil din Strasbourg. După examinările medicale necesare, a fost diagnosticat cu pneumonie și a fost tratat imediat. El se află într-o stare bună”, a precizat săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al președintelui Parlamentului European, Roberto Cuillo, într-o declarație scrisă transmisă presei.

Purtătorul de cuvânt a mai subliniat că Sassoli a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul testelor a fost negativ.

Sassoli, un politician socialist italian în vârstă de 65 de ani, a devenit preşedinte al legislativului european în 2019, în urma negocierilor de împărţire a funcţiilor europene după alegerile europarlamentare. Conform înţelegerii făcute atunci între grupurile politice europene, el ar urma să părăsească în ianuarie anul viitor acest post dorit şi de popularii europeni (PPE).

Sursa foto: Facebook/ David Sassoli

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter