G4Media.ro

Președintele Iohannis are o nouă ședință cu premierul și mai mulți miniștri,…

Președintele Iohannis are o nouă ședință cu premierul și mai mulți miniștri, iar la final va susține o declarație de presă

Președintele Klaus Iohannis va avea, miercuri de la ora 14.00, o nouă ședință cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, iar la final va susține o declarație de presă, potrivit agendei oficiale.

Astfel, la ora 14.00, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis va avea o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

La finalul ședinței, președintele Klaus Iohannis va susține o declarație de presă, anunță Administrația prezidențială.

Foto: presidency.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Nu inteleg cum poate sa lipseasca tocmai ministrul sanatatii, Victor Costache, de la aceasta sedinta de gestionare a epidemiei cu COVID-19. Apropo, l-a mai vazut cineva la fata pe acel ministru saptamana asta? Sau este ocupat sa dea ninste contracte cu dedicatie unor spitale private si sa le furnizeze celor de la Sanador, teste de COVID-19, contra cost, sa faca si ei un ban cinstit pe timp de criza, ca doar statul are teste din belsug.

  2. „Toata floarea ceea vestita a României „au decis sa ajute economia renuntînd la 30%din salari cum au facut guvernul si parlamentul din Slovenia,?????Toti impreuna a da poporului aceasta veste????

  3. Având în vedere cât de nepregătite au fost surprinse din nou autoritățile, ar trebui ca toate să renunțe la o parte însemnată din veniturile colosale încasate, oricum nu le justifică în activitatea lor de nicio culoare. Apropo, ați văzut stimați cititori, în momentul în care a crescut numărul testărilor, a crescut vertiginos și numărul celor infectați. Deci, cu certitudine numărul infectaților este infinit mai mare, doar că numărul mic de teste încă nu atestă acest lucru, lucru ce se va dovedi nu peste mult timp. Apropo, lăsați naibi în cazarme armata, situația de față trebuie să fie soluționată de către autoritățile statului, și sunt destule, nu are ce căuta armata în această poveste. Armata trebuie mobilizată doar în situații de maximă forță majoră: război și calamități majore, altfel armata nu are ce căuta pe străzi, a fost solicitată în 1989, iar rezultatele sunt știute de către noi toți. În situația dată, de problemă ar trebui să se ocupe poliția, jandarmeria și celelalte autorități, câtă frunză și câtă iarbă, care pot acoperi necesarul de personal. Ieșirea armatei pe străzi nu se justifică, dar în disperarea lor, în totala nepregătire și lipsă de soluții, niște imbecili apelează la armată. Armata nu poate asigura echipamente medicilor, materiale sanitare, dezinfectanți etc. Așa că, la treabă distinse autorități, oricum 30 de ani ați lenevit, furat și ați desconsiderat poporul și urgența de reformă a statului și domeniilor sale, acuma nu aveți de cât să lucrați cu ce aveți, e marfa furnizată tot de către voi, utilizați-o. Succes, lăsați gargara, armata și văicăreala, ați avut atâta timp la dispoziție, trebuia să ne oferiți un sistem medical funcțional, strategii serioase de urmat în astfel de situații și infrastructura necesară unor asemenea evenimente, așa că, ciocul mic!

  4. @ Băsescu ar fi zis că Ordonanța militară 3 i s-ar adresa că a fost al treilea locatar de la Cotroceni , deși Iliescu a avut două mandate, și să îi trimită armata o ordonanță să îi facă cumpărăturile și să îi plătească facturile, un fel de soldat Svejk, ?
    Articol în publicația PS News, ?

  5. @ Probabil că Băsescu nu trime SPP-istul pentru plata facturilor și cumpărături ca să nu rămână nepăzit, ?

  6. Buna ziua!Nu prea inteleg rostul acestor întâlniri care se finalizează tot ca până acum și ca în csat!Au stabilit prin programul de guvernare locul ultim pentru sanatate si,se pare ca se țin de cuvânt!Iar dacă ei se tot întâlnesc cum cred că oamenii vor sta în casă!!!Majoritatea are senzația că sunt indusi în eroare pentru a nu deconta alegerile,mai ales că ,până acum doar parlamentarii pnl au fost suspectați și câțiva confirmați de coronavirus!!!

  7. Mai ușor suport statul în casa 3 săptămâni decât aparițiile Președintelui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.