G4Media.ro

Preşedintele Iohannis a semnat intrarea în pensie a chestorului principal de poliție…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Preşedintele Iohannis a semnat intrarea în pensie a chestorului principal de poliție Rinu Lunescu / A activat în Direcția Specială de pe lângă Secretariatul General al Guvernului

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi două decrete, unul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale unui chestor de poliţie şi unul pentru trecerea în rezervă a unui general de brigadă din STS, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Iohannis a semnat decretul privind avansarea la gradul profesional de chestor principal de poliţie şi încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie Rinu Lunescu, din Ministerul Afacerilor Interne.

Lunescu a activat în Direcția Specială de pe lângă Secretariatul General al Guvernului și la Direcția Generală Management Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Un alt decret semnat de Iohannis a fost cel privind trecerea în rezervă generalului de brigadă – cu o stea Laura-Mihaela Jurcuţ, din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pacat ca nu ne spun si cate jdemii de lei pensie or sa ia. Ca nu sunt bani deloc, profesorii inca sunt in strada.