G4Media.ro

Președintele Emmanuel Macron a confirmat prezența la Summitul Comunității Politice Europene din…

sursa foto: Twitter/ Emmanuel Macron

Președintele Emmanuel Macron a confirmat prezența la Summitul Comunității Politice Europene din Republica Moldova: „Chișinăul va fi centrul Europei pe 1 iunie”

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și-a anunțat oficial prezența la Summitul Comunității Politice Europene, ce va avea loc pe 1 iunie, în Republica Moldova. Într-un video, liderul francez și-a exprimat speranța că, în cadrul întrunirii, vor fi luate decizii importante atât pentru prezent, cât și pentru viitor, transmite TV8.md.

„Vin cu un mesaj scurt pentru a vă spune că pe 1 iunie vom fi în Moldova la cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene. În Moldova vom discuta despre energie, migrație, securitate, infrastructură, apărare, geopolitică, pentru că împărțim același continent” a declarat Emmanuel Macron.

Totodată, Macron i-a mulțumit „bunei sale prietene”, președinta Maia Sandu, pentru că a acceptat să organizeze a doua ediție a Summitului.

„Chișinăul va fi centrul Europei pe 1 iunie”, a punctat președintele Franței.

Pe 1 iunie, în Republica Moldova va avea loc Summitul Comunității Politice Europene. Astfel, în satul Bulboaca, în cadrul unui complex vitivinicol, vor fi găzduiți aproximativ 50 de șefi de state și de guverne din Europa și oficiali ai Uniunii Europene.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Greieri la Bucuresti.
    Cu Simion pe fundal la o şuetă cu Ciolacu in timp ce Iohannis le tine lumânarea cu ingrijorare.

  2. Foarte tare și foarte bine!