G4Media.ro

UPDATE Ministerul Economiei și Transelectrica anunță oficial revocarea lui Carașol din funcțiile…

UPDATE Ministerul Economiei și Transelectrica anunță oficial revocarea lui Carașol din funcțiile de conducere a gigantului energetic, în scandalul diplomei false de inginer

Ministerul Economiei și Transelectrica au anunțat oficial revocarea lui Marius Carașol din funcțiile de conducere a gigantului energetic. “Având în vedere informațiile difuzate în presă în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, Consiliul de Supraveghere al Companiei a decis revocarea domnului Marius-Dănuț Carașol din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului”, anunță Transelectrica, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Președintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, Mircea Coșea, a declarat la Digi 24 că forul de conducere al Transelectrica i-a cerut lui Carașol să aducă o dovadă de la Politehnică în sprijinul afirmațiilor sale că diploma este reală, însă acesta „a disparut”. „Astăzi am convocat din nou o ședință, pentru că riscam niște efecte economice negative. Am hotărât revocarea în absența dânsului. Este revocat din funcția de presedinte al grupului managerial si am numit un alt membru in loc, pe Claudia Anastase”, a declarat Coșea.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. De unde dracu ii gasiti pe astia? La privat se cauta CEO cu lunile, aici gata, pac, a pus pe nu stiu care in loc, s-a rezolvat.

  2. domnule cosa, de cand sunteti la transelectrica ? sper ca nu dupa ce criticati masurile ieconomice ale partidului ? ca nu prea v-am mai auzit.

  3. Va fi actionat in judecata managerul sa dea inapoi banul încasat prin frauda?
    Domnul Cosea ???

  4. Fals, uz de fals, uzurpare de calitati oficiale, plastografie…arestat de urgenta, sechestru si recuperarea prejudiciului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.