G4Media.ro

Președintele CJ Vrancea se plânge de hoții de fier, după ce au…

Sursa foto: Facebook / Cătălin Toma

Președintele CJ Vrancea se plânge de hoții de fier, după ce au vrut să demonteze protecțiile de pe un drum județean. ”Cât timp nu înțelegem că ne furăm singuri căciula, nu vom avea o țară ca afară”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, se declară declară dezamăgit de atitudinea unor cetățeni care pe timpul nopții au încercat să fure parapetele de protecție al unui drum județean, punând în pericol circulația într-o zonă de munte a județului.

Hoții au desfăcut șuruburile și, cel mai probabil, au vrut să ia cu ei și restul de ansamblu însă nu au fost pregătiți să încarce bucățile mari de tablă zincată.

„Vrem o țară ca afară! Acesta este un slogan des întâlnit, dar punerea lui în practică nu este posibilă dacă nu avem și un comportament ca afară. Pe drumul județean 205E, între Vizantea și Câmpuri, concetățenii noștri au considerat că este bine să fure șuruburile ce fixau bara de protecție a drumului. Planul a fost, cu siguranță, să se fure tot ansamblul, însă au fost luați prin surprindere de greutatea lui. Cât timp vom tolera acest comportament, cât timp nu înțelegem că ne furăm singuri căciula, nu vom avea o țară ca afară. Schimbarea începe cu noi!”, a scris președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, pe pagina sa de Facebook.

Administratorul drumului va remonta bucățile de protecție desfăcute pe timpul nopții.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Toma

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. A inceput sa creasca numarul de „soferi” prinsi fara permis. Normal ca au tupeu daca legile sunt asa lejere, iar militia e complice cu interlopi si e mai ocupata sa-si aranjeze privilegii decat sa aplice legea (asa cum e ea de imperfecta).

    Bode, hai mai fa-te ca muncesti.