G4Media.ro

UPDATE Președintele ADR și alte două persoane din conducerea instituției, infectați cu…

UPDATE Președintele ADR și alte două persoane din conducerea instituției, infectați cu Covid-19

UPDATE: 18.30
Mesajul postat de președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș:
„Am fost confirmat cu SARS-CoV-2. Am sperat că e vorba de o simplă răceală, dar din păcate n-a fost așa. În ultimele ore, starea mea s-a îmbunătățit semnificativ. În continuare, sunt pe mâinile pricepute ale medicilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca și chiar țin să le mulțumesc pe această cale pentru munca pe care o fac în fiecare zi, pentru dăruirea lor, mai ales în acest context pandemic care ne-a întors tuturor viețile pe dos.
Am făcut o formă ușoară de COVID-19, din fericire pentru mine, dar știu că multe persoane nu au fost la fel de norocoase. De aceea, vă îndemn pe toți, încă o dată, să luați în serios absolut fiecare recomandare privind protecția și sănătatea voastră, să țineți cont de toate măsurile sanitare și să le aplicați cu strictețe.
În ceea ce mă privește, am făcut tot ce era necesar pentru a evita să mă infectez, însă aceasta este o perioadă foarte dificilă pentru toți cei care lucrează și au proiecte de implementat în administrația publică. I-am anunțat pe toți cei cu care am intrat în contact în ultimele zile. M-au asigurat că se vor testa și vor respecta termenul de izolare necesar. Pentru că au dat dovadă de înțelegere și responsabilitate socială, nu pot decât să le mulțumesc.
Colegilor mei din #ADR le transmit că ne revedem curând la birou, deși sunt convins că vom fi la fel de eficienți și prin remote work, prin platformele de project management și online meetings, pe care le-am folosit și până acum.
Sănătate tuturor!”

Știrea inițială

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), instituție cu rang de minister subordonată direct premierului, lovită de criza epidemiei de Covid-19. Atât președintele instituției, Sabin Sărmaș, cât și alți doi angajați din structura de conducere au fost depistați pozitiv, în intervalul 29-30 septembrie.

ADR a transmis un comunicat de presă în care anunță că s-au luat toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente în vederea respectării măsurilor de protecție pentru angajați și colaboratori.

„În regim de urgență, au fost informate toate departamentele din cadrul instituției și au fost luate toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsurile de protecție pentru colegi și colaboratori. În prezent, în cadrul Autorității pentru Digitalizarea României, angajații își desfășoară activitatea în regim mixt – prezență fizică și telemuncă, cu respectarea dispozițiilor legale”, se precizează în comunicatul transmis de ADR.

Potrivit informațiilor G4Media, președintele ADR, Sabin Sărmaș, este internat în acest moment într-unul din spitalele suport SARS-CoV2 din Cluj Napoca, prezentând simptome ușoare, specifice virusului.

 

Sursa Foto: Facebook/Sabin Sărmaș

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.