G4Media.ro

Prefectul Bogdan Cojocaru şi Bogdan Balanişcu, validaţi în conducerea PSD pentru a…

Sursa Foto: Facebook/ Bogdan Cojocaru

Prefectul Bogdan Cojocaru şi Bogdan Balanişcu, validaţi în conducerea PSD pentru a candida la Primărie şi CJ Iași

Prefectul Bogdan Cojocaru şi secretarul de stat în Ministerul Mediului Bogdan Balanişcu sunt candidaţii validaţi de Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, respectiv primar al Municipiului Iaşi, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat a validat, joi, candidaturile preşedintelui PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, respectiv a preşedintelui PSD Municipiul Iaşi, Bogdan Balanişcu, la funcţia de primar a municipiului Iaşi.

„Iaşul are nevoie de schimbări profunde la nivelul administraţiei. Punem Iaşul pe primul loc nu este un simplu slogan de campanie, ci reprezintă o întreagă echipă pregătită să facă administraţie într-un mod eficient şi corect cu banul public. Alături de toţi colegii mei vreau să demonstrăm că putem să oferim mai mult comunităţii. Este vital să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare şi într-un alt ritm de lucru. Vedem toţi cum alte oraşe şi judeţe sunt înaintea noastră din toate punctele de vedere. A fost nevoie ca la Guvernare să vină un premier social-democrat pentru ca Iaşul să nu mai fie ocolit de mari proiecte de infrastructură”, a declarat, prin intermediul comunicatului de presă, prefectul Bogdan Cojocaru.

La rândul său, secretarul de stat Bogdan Balanişcu afirmă că va candida pentru funcţia de primar al Iaşiului, încrezător fiind în faptul că oraşul „merită mai mult, că fiecare ieşean merită mai mult”.

„Intru în această competiţie electorală cunoscând îndeaproape problemele Iaşului profund, în care oamenii stau cu orele în trafic, urmând ca după aceea să ducă o adevărată vânătoare a locurilor de parcare, în care copiii au devenit ‘navetişti’ între cartiere pentru putea avea acces la educaţie, în care cei mici nu au locuri de joacă şi de recreere, în care machetele au luat locul proiectelor reale, în care neputinţa şi nepăsarea unei administraţii liberale sunt acoperite cu gazon, în speranţa că neajunsurile şi problemele oraşului nu vor ieşi la suprafaţă. Candidez la funcţia de primar pentru că am înţeles nevoile reale ale oamenilor şi pot veni cu soluţii şi proiecte pentru fiecare în parte”, a declarat Bogdan Balanişcu, preşedintele filialei municipale Iaşi a PSD. AGERPRES / (AS – autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...