G4Media.ro

Poza zilei: Ludovic Orban în mașină cu ”dușmanul” Iulian Dumitrescu

Poza zilei: Ludovic Orban în mașină cu ”dușmanul” Iulian Dumitrescu

Deputatul PNL, Dan Vâlceanu, a postat sâmbătă pe pagina personală de Facebook un selfie făcut într-o mașină pe a cărei banchetă din spate stau împreună Ludovic Orban și cel mai mare contestatar al său din partid, senatorul Iulian Dumitrescu.

Fotografia a fost făcută ieri la Alba Iulia, iar în mașină sunt mai mulți liberali.

Apariția lui Orban alături de Dumitrescu vine în contextul celor mai dure critici lansate de senatorul de Prahova împotriva liderului PNL, după ce acesta din urmă a depus plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.

La începutul săptămânii trecute, în cadrul Biroului Executiv al PNL, Iulian Dumitrescu a fost unul dintre cei doi lideri liberali care au votat împotriva susținerii demersului lui Ludovic Orban de a face plângere penală împotriva șefei Guvernului.

“Dl preşedinte Ludovic Orban nu s-a consultat înainte să ia această decizie cu nimeni. Astăzi, cerând vot de susţinere în Biroul Politic Executiv, practic şi-a recunoscut greşeala, practic a recunoscut că nu este nicio diferenţă între persoana fizică Ludovic Orban şi preşedintele partidului Ludovic Orban. Nu am comentat în fond decizia, în schimb este absolut normal ca totdeauna să discuţi în partid şi apoi să iei o decizie aşa de importantă. (…) Acum tensiuni au fost pentru că s-a luat o decizie, s-a spus că este pe persoană fizică. (…) Eu cred că plângerea penală este exclus să fie o armă politică a PNL”, a declarat atunci Dumitrescu, citat de Agerpres.

”Domnul Iulian Dumitrescu a ieșit din muțenie atunci când am declanșat cel mai dur atac la adresa PSD. Îl aștept să exprime opinii critice față de PSD, față de clica lui Dragnea și a camarilei sale, îl aștept să fie la fel de vocal față de abuzurile guvernului”, a fost replica lui Ludovic Orban.

Senator de Prahova și prim-vicepreședinte PNL, Iulian Dumitrescu este cunoscut în partid drept unul dintre liberalii care fac ”blat” cu PSD. El este un obișnuit al emisiunilor Antenei 3 și abonat la contracte cu statul prin intermediul firmelor pe care le controlează.

Iulian Dumitrescu mai este cunoscut în PNL și pentru încercarea de a-i lua locul lui Orban, fiind sprijinit de contestatarii lui liderului liberal grupați în tabăra care l-a susținut pe Cristian Bușoi la congresul de anul trecut, printre care Marian Petrache, Teodor Atanasiu și Mihai Voicu.

Foto: Ludovic Orban, Iulian Dumitrescu, Florin Roman, Dan Vâlceanu (Sursa: Pagina de Facebook a lui Dan Vâlceanu)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Eu zic sa mai verificări inca o data cine e în poza !

  2. Dumitrescu sau Dumitrel?

  3. Pare a fi o lucratura, de cand e poza si in ce studio a fost fabricata?