G4Media.ro

Porturile maritime, închise din nou din cauza vântului puternic

sursa foto: Info Sud-Est

Porturile maritime, închise din nou din cauza vântului puternic

Din cauza vântului puternic, manevrele au fost suspendate în toate porturile de la Marea Neagră, anunță centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Sursa citată mai menționează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

„Se circulă în general pe un carosabil parțial umed, iar în zona montană a județelor Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Maramureș, Suceava și Vâlcea sunt precipitații sub formă de ninsoare slabă, izolat pe carosabil fiind zăpadă frământată. Ceața reduce vizibilitatea în trafic pe drumuri din zona montană a județelor Dâmbovița și Sălaj”, precizează centrul Infotrafic.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea va fi efectuată pe sectoare de drum unde este zăpadă sau carosabilul este alunecos de la gheață sau polei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...