G4Media.ro

Pompierii români, protagoniști într-un filmuleț realizat de Comisia Europeană după activarea mecanismului…

sursa foto: ISU

Pompierii români, protagoniști într-un filmuleț realizat de Comisia Europeană după activarea mecanismului de protecție civilă în cazul incendiilor din Franța

Pompierii români au ajuns protagoniști  într-un filmuleț realizat de Comisia Europeană după activarea mecanismului european de protecție civilă în cazul incendiilor din Franța.

Confruntată cu incendiile majore de pădure care afectează mai multe zone ale țării, Franța a activat Mecanismul european de protecție civilă pentru a ajuta la stingerea incendiilor.

360 de pompieri și 6 avioane de bombardament cu apă au fost astfel rapid mobilizate. În urma unei cereri de asistență din partea Franței, 7 țări din UE au trimis pompieri pentru a lupta împotriva flăcărilor în mai multe părți ale țării, arată Comisia Europeană într-o postare pe Twitter.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Niște inutili! Șansa României este USR! Pompierii trebuie privatizați. Să terminăm cu solde la care nu plătesc taxe și impozite și la pensiile lor speciale. Pompierii sunt militari și un militar are solda de peste 20.000 de lei și pensie medie de 18.000 de lei la 36-38 de ani!
    O fi bine?