G4Media.ro

Poliţia Română derulează o acţiune de prevenire a accidentelor, toate radarele vor…

Poliţia Română derulează o acţiune de prevenire a accidentelor, toate radarele vor fi scoase pe şosele şi autostrăzi începând de azi până duminică

Poliţia Română derulează o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, astfel că toate radarele vor fi scoase timp de trei zile pe şosele şi autostrăzi.

„Începând de astăzi, la nivelul întregii ţări, Poliţia Română derulează o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele vor fi scoase pe şosele şi autostrăzi, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală. Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale şi cinemometrele portabile model TruCAM”, arată un comunicat al IGPR.

Conform sursei citate, se vor utiliza şi aparatele etilotest, etilometru şi drugtest, pentru depistarea şi sancţionarea celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

IGPR precizează că, în primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave înregistrate în ţara noastră, ocupând locul trei în ierarhie, cu 470 accidente (cu 104 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut), soldate cu decesul a 118 persoane (cu 32 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut) şi rănirea gravă a altor 499 (cu 119 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut).

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. E o actiune de adus bani la buget, de cand PSD a furat tot.

    • Așa e, votați USR plus ca sa muriți in continuare ca boii pe străzi cu copii pe scaunele din fata! Votați ciolos ca sa rămânem țara bananiera! Da-i in morții mamii lor pe romani, sa crape pe șosele ca se cred șoferi!

  2. Ce gluma buna.
    Cand i-a pasat politiei de altceva decat sa nu-si deranjeze sefii ?
    Mai luati niste bani de la fraierii care va tin la serviciu si pe voi si pe vitele de va conduc.

  3. Azi, sambata, niciun radar intre Bucuresti si Busteni pe A3+DN1. Nici la dus intre orele 7 si 9 si nici la intors intre 11 si 13. La intors era o masina de politie pe A3 pe la km 30-35, oprise un SUV, dar nu am vazut sa fie prevazuta cu radar. Au zbârnâit o multime pe langa mine cu 30-50 km/h peste limita legala., indeosebi la intors. Unul cu un Audi facea slalom la limita printre masini, de pe-o banda pe alta, cu vreo 150 km/h pe centura Ploiestiului pe la ora 12. Cucu politie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.