G4Media.ro

Poliţia Locală Reșița păzeşte noile autobuze electrice pentru a nu fi vandalizate…

Sursa foto: Arhivă / Poliția Locală Bacău

Poliţia Locală Reșița păzeşte noile autobuze electrice pentru a nu fi vandalizate / Decizia vine după ce un tramvai nou a fost acoperit cu grafitti

Autorităţile locale din Reşiţa au luat măsuri pentru a asigura integritatea celor 10 autobuze electrice, ajunse în municipiu. Ele sunt parcate în vecinătatea platformei Câlnicel, zonă supravegheată video, dar pe timp de noapte se asigură şi pază umană pentru a nu fi vandalizate, aşa cum s-a întâmplat cu unul dintre tramvaie, spune şeful Poliţiei locale, Alexandru Ciati, conform Rador, care citează Radio Reșița.

Unul dintre cele patru tramvaie sosite la Reșița a fost vandalizat în luna iulie, fiind acoperit aproape în întregime de graffiti.

“Autobuzele şi tramvaiele sunt achiziţionate pe un proiect şi vrem să ne bucurăm de ele în forma în care sunt. Aceste bunuri aparţin operatorului de transport şi nu neapărat poliţiei locale, însă autobuzele care sunt staţionate acolo sunt supravegheate operativ de lucrători ai poliţiei locale şi noi sperăm să nu se întâmple niciun eveniment nefericit de maniera celui din primăvară. Ne dorim ca ele să fie garate într-un loc sigur şi sper că în viitorul apropiat ele să fie duse într-un spaţiu închis. Avem un echipaj în schimbul doi şi schimbul trei în permanenţă acolo, plus angajaţii operatorului de transport“.

Cele 10 autobuze electrice au fost achiziţionate prin proiectul de modernizare a transportului public din Reşiţa, finanţat prin Programul Operaţional Regional. În prezent se lucrează la noul depou care le va adăposti în interiorul Societăţii de Transport Urban.

În prezent hala în care vor fi garate cele 10 autobuze este în lucru şi urmează a fi finalizată, dotată şi omologată, a transmis pentru Radio Reşiţa, şeful serviciului de Transport Urban din oraş, Dănuţ Jurubescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Doamne ce idioți.
    De camere video nu s-a mai auzit?

  2. Cam asta poate Poliția RO astăzi. Ca de infractori și traficanți nu se poate lua. Trebuie să facă și ei ceva.

  3. Da de comunitate ce părere aveți ? În loc să se bucure că au mijloace moderne de transport, le vandalizează. Și vrem o țară ca afară !