G4Media.ro

Poliția – chemată la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București, spune unul…

Poliția – chemată la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București, spune unul dintre membrii comisiei de interviu pentru postul de director. Acesta reclamă o “tentativă de fraudare a examenului”

Un membru al comisiei de evaluare în proba de interviu pentru postul de director de la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București susține că a chemat poliția, reclamând o tentativă de fraudare a examenului. Miercuri, în ultima zi în care se poate da concursul, conform calendarului oficial, comisia s-a reunit din nou pentru intervievarea candidaților, după mai multe amânări. Membrul respectiv, Tudor Dobrescu, reprezentant al Consiliului Local Sector 3, a spus pentru Edupedu.ro că sunat la 112 pentru a reclama fraudarea examenului, după ce o candidată care a fost deja intervievată și notată s-a prezentat pentru reevaluare.

Tudor Dobrescu spusese, marți, pentru Edupedu.ro că a semnalat nereguli în cadrul acestui concurs, legate în principal de faptul că există presiuni pentru ca o candidată la funcția de director, care a fost deja intervievată și notată cu o notă insuficientă pentru a trece examenul, să se prezinte din nou la evaluare.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. In Consiliul de Administratie de la Sincai se afla Gabriela Angheloiu, numita acolo de Baluta. Nu va mirati ca apar fraude. Angheloiu este si diretor in Ministerul Sanatatii. Este un om de baza al pesedimii.

 2. Ce coincidenta … tocmai reprezentantul Primariei e vigilentul si tocmai la liceul la care directoarea nu voia sa intre in rand, sa se conformeze viziunii primarului despre reabilitare, contracte, mutat elevii … Ptiu, drace!

  Despre ce candidata o fi vorba si cum s-a tot suspendat evaluarea in ultima vreme si astazi, in ultima zi in care se mai poate tine concursul, a plecat domnu’ de la primarie?!?

  Se intorc vremurile lu’ Aditza Nastase, din pacate. 🙁

 3. Dl. Georgescu de la PS4 nu a urmărit altceva decât sabotarea procesului de evaluare, având în vedere că era vorba de un candidat din partea liceului. Este lesne de înțeles că strategia PS4 este de a instala la conducerea Colegiului Șincai un director apropiat PS4 si intereselor PS4 pt a facilita grăbirea evacuării clădirii in scopul schimbării destinației acesteia.
  Este „fascinant” cum Ministerul Educației, primarul Bucureștiului și toți ceilalți mergând până la prședintele României, asistă pasiv la distrugerea unui liceu de elită din București din rațiuni ce nu au nicio legătură cu actul de învățământ, ori cu bunăstarea și pregătirea elevilor acestui liceu pt viitor, ori a profesorilor samd. Iar treaba asta bate la ochi de la mare distanță.
  Bravo directorilor, profesorilor, liceenilor si părinților CNGȘ pentru efortul lor de a menține în viață, de a salva de la distrugere această școală respectabilă cu o tradiție de peste 100 de ani!!!

  • Sa nu ne flatam prea tare cu „elita” si „respectabilitatea”, sistemul de invatamant este un dezastru iar Sincai este parte din el, n-are cum sa fie un arhanghel printre diavoli!

   Statistic vorbind, ies analfabeti functional si de la Sincai! Mai putini decat din alte parti … dar mai e mult pana la cei mai buni dintre cei mai buni! Chior in tara orbilor este o realizare, dar nu chiar de invidiat. 🙁

 4. Sa nu ne flatam prea tare cu „elita” si „respectabilitatea”, sistemul de invatamant este un dezastru iar Sincai este parte din el, n-are cum sa fie un arhanghel printre di.avoli!

  Statistic vorbind, ies analfabeti functional si de la Sincai! Mai putini decat din alte parti … dar mai e mult pana la cei mai buni dintre cei mai buni! Chior in tara orbilor este o realizare, dar nu chiar de invidiat. 🙁