G4Media.ro

PNL contestă la OSIM înregistrarea de către PSD a mărcii ”România Merită…

PNL contestă la OSIM înregistrarea de către PSD a mărcii ”România Merită mai Mult”

Partidul National Liberal a contestat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) cererea PSD de înregistrare a mărcii România Merită mai Mult, care este și sloganul pentru europarlamentare al partidului, a declarat pentru G4Media.ro Cristian Băcanu, președintele Comisiei juridice a PNL București.

”Am depus observații la OSIM, solicitând respingerea cererii PSD de înregistrare a mărcii. Faptul că România merita mai mult este o afirmatie cu care orice cetatean este de acord. Marca nu are caracter distinctiv si, mai mult decat atat, se foloseste si drapelul Romaniei precum si stema Uniunii Europene. Din punctul de vedere al Partidului National Liberal, Romania merita mai mult decat PSD – un partid ce nu are nicio legatura cu patriotismul si care de mai bine de 2 ani si jumatate nu face decat sa viseze la politici penale care sa ii salveze pe infractori de inchisoare”, a declarat Cristian Băcanu.

Reamintim că PSD a deschis două procese împotriva liberalilor din cauză că aceștia au înregistrat pe numele PNL domeniul de internet romaniameritamaimult.ro. Odată accesat, domeniul afișează mesajul ”Error 20-20, PSD not working”, după care se redirecționează către pagina de Facebook a PNL.

Partidul Național Liberal (PNL) a găsit o metodă inedită de a trolla PSD în campania pentru alegerile europarlamentare, înregistrând domeniul cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro, în data de 28 martie 2018 până în data de 27 martie 2020.

Informațiile afișate pe site-ul ICI, institutul care gestionează domeniile de internet .ro, arată că în acest caz au fost deschise luni, 8 aprilie 2019, două procese la Tribunalul București – dosarul 10260/3/2019 (având ca obiect: ‘drept de autor şi drepturi conexe obligaţia de a face’) și dosarul 10262/3/2019 (având ca obiect ‘ordonanţă preşedinţială drepturi de autor’).

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pe 26 mai, votam Rares Bogdan!
    Jos Ciuma Rosie! Romania in primul rand!