G4Media.ro

Petrecere de Halloween cu 38 de persoane în Constanța, oprită de polițiști…

sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Petrecere de Halloween cu 38 de persoane în Constanța, oprită de polițiști / Toți participanții au fost amendați / Sancțiuni totale de 22.000

O petrecere de Halloween, care se desfăşura într-un local din municipiul Constanţa, a fost oprită de poliţişti. În interior se aflau 38 de persoane. Poliţiştii au dat amenzi în valoare totală de 22.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, are loc un eveniment privat şi nu erau respectate prevederile legale.

„În interiorul localului au fost identificate 38 de persoane, care participau la o petrecere privată de Halloween, toate persoanele fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, în ceea ce priveşte participarea la evenimentele private”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că administratorul societăţii comerciale, în calitate de organizator al evenimentului, a fost amendat cu 3.000 de lei.

Poliţiştii reamintesc că  în această perioadă, este interzisă organizarea de petreceri private. Totodată, circulaţia în intervalul orar 22:00 – 05:00 este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu deţin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, a adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricţii.

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Dacă nu erau peneliști sau aurolaci așa le trebe.

  2. ce mizerie, cand dau petreceri interlopii nici macar nu va obositi sa le faceti o observatie

    m***ie statului rrrroman

  3. parca a platit cineva pina acum !