G4Media.ro

Peste 500 de magistrați au trimis o scrisoare deschisă către Consiliul Superior…

Peste 500 de magistrați au trimis o scrisoare deschisă către Consiliul Superior al Magistraturii, în apărarea judecătorilor acuzați de Inspecția Judiciară că au făcut politică pe un grup privat de Facebook

Peste 500 de judecători și procurori au transmis Consiliului Superior al Magistraturii o scrisoare deschisă în care își exprimă îngrijorarea că Inspecția Judiciară a cerut suspendarea a trei judecători, acuzați că au făcut politică pe un grup privat de Facebook.

Potrivit documentului, mesajele postate pe grupul privat de FB nu erau destinate publicului și susține că ele nu ar putea constitui activități publice cu caracter politic, și cu atât mai puțin activități publice cu caracter politic.

Magistrații atrag atenția în scrisoarea deschisă transmisă CSM că magistrații vizați de Inspecția Judiciară au sesizat CJUE privind organizarea și funcținarea Inspecției și au criticat modificările aduse la legile justiției în perioada 2017 – 2000 (regimul Dragnea). Ei mai solicită CSM să apere independența justiției și dreptul la viață privată al magistraților.

Context

Inspecția Judiciară a propus secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) suspendarea a trei judecători sub pretextul că ar fi adus atingere prestigiului justiției și că au făcut politică pe un grup al magistraților de pe Facebook.

Astfel, printr-o adresă înaintată șefului CSM, Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare (IJ) propune suspendarea din funcții a judecătorilor Dragoș Călin de la Curtea de Apel București, Laurențiu Marius Grecu de la Tribunalul Mehedinți și Alina Mihaela Gioroceanu de la Tribunalul Olt, suspendare care ar trebui să dureze până la finalizarea cercetărilor IJ.

IJ mai spune că s-a autosesizat după ce, într-o publicație, au apărut fragmente din discuții de pe „Forumul magistraților”, un grup de Facebook care adună aproximativ 2.000 de judecători și procurori din toată țara.

Potrivit analizei făcute de un inspector, acuzațiile aduse la adresa lui Dragoș Călin vizează afirmațiile: „Totuși, decizia CCR pe C3 este contrară dreptului UE” și „E oficial. Ministerul Justiției a scăpat de Predoiu. Un an irosit de un personaj politic care să nu mai aibă vreodată mandat la justiție”.

În cazul Alinei Gioroceanu, acesta a scris pe forum: „Chestia aia roșie este brâu sau ștreang? Că nu realizez” și „Covidu naște victime și eroi. Ambele atrag o reacție afectivă, mișcă ceva în noi, prin compătimire ori admirație. Unii intră în rolul acesta fără să vrea, alții, cu bună știință, urmărind să inducă aceleași reacții. Așa că, de eroi și de victimele de carton trebuie să ne ferim, de victimizare și de actele de eroism ale oportuniștilor lipsiți de autenticitate”, lucruri care nu a fost pe placul lui Netejoru.

Judecătorul Laurențiu Grecu a scris: „În afară de USR, nu cred că dorește cineva această măsură”, frază care ar putea să-l coste funcția.

În dosarul mare, IJ a început cercetarea disciplinară față de opt judecători, după ce au discutat probleme din sistemul judiciar pe grupul privat al magistraților. Acuzațiile sunt de „manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției”, „încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilități și interdicții privind judecătorii și procurorii” și „desfășurarea de activități publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Pe lângă cei trei propuși pentru suspendarea din funcție pe durata cercetărilor, pe lista lui Netejorul, cu începerea cercetării disciplinare, se regăsesc judecătorii Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj, Anca Codreanu de la Tribunalul Brașov, Georgeta Ciungan de la Tribunalul Bihor, Alexandru Bălășanu de la Judecătoria Botoșani și Ioan Fundătureanu de la Curtea de Apel Pitești.

Redăm mai jos integral scrisoarea deschisă și numele semnatarilor

”Luăm act cu deosebită îngrijorare de faptul că Inspecția Judiciară a început cercetarea disciplinară împotriva a opt judecători, respectiv a propus suspendarea din funcție până la finalizarea cercetării disciplinare față de trei dintre aceștia, pentru motivul că și-ar fi exprimat pe grupul privat de Facebook „Forumul magistraților” opiniile cu privire la funcționarea justiției din România și la raporturile dintre sistemul de justiție și celelalte puteri ale statului sau reprezentați ai acestor puteri.

Observăm că mesajele atribuite judecătorilor, care ar fi fost transmise pe un presupus grup, privat, nu puteau fi destinate publicului ci exclusiv membrilor grupului, care au aderat la regulile de confidențialitate ale acestuia – Tipul de mesagerie instantanee pe internet în discuție nu reprezintă altceva decât o formă de comunicare ce face parte din exercitarea unei vieți private sociale (CEDO, hotărârea în cauza Bărbulescu c. României, para. 74).

Fără ca acest demers să urmărească vreo imixtiune în activitatea Inspecției Judiciare, apreciem că transmiterea, de către magistrați, de mesaje pe un grup privat de Facebook nu ar putea constitui activități publice cu caracter politic, și cu atât mai puțin activități publice cu caracter politic desfășurate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, așa cum li se impută magistraților anchetați. Pe de altă parte, criticarea de către magistrați a lipsei de reformă în domeniul justiției este permisă inclusiv în spațiul public.

Contestăm modalitatea în care mesaje destinate în mod vădit unui mediu privat de discuție sunt prezentate public și sunt atribuite anumitor persoane, și nu excludem posibilitatea ca aceasta să se circumscrie unor fapte cu caracter penal.

Atragem atenția că printre magistrații vizați de aceste acțiuni ale Inspecției Judiciare sunt judecători care au sesizat Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu trimiteri preliminare care au vizat, printre altele, și organizarea și funcționarea Inspecției Judiciare. Totodată, toți acești magistrați au criticat modificările controversate aduse legilor justiției în perioada anilor 2017-2020.

Solicităm public Consiliului Superior al Magistraturii ca, în limitele competențelor constituționale și legale, să apere independența justiției și dreptul la viață privată al magistraților.”

1. Anca Demian – Jud. Carei
2. Beteringhe Sorin – P.T. Bihor
3. Coralia Iuliana Lăpadat – PJ Timișoara
4. Leț Constantin – PJ Piatra Neamț
5. Marilena Neacșu – Tribunalul București
6. Obreja Dan – PJ Târgu Mureș
7. Popescu Cristian Ovidiu – PJ Caracal
8. Ciobanu Tudor Cristian – Jud. Răducăneni
9. Taghiev Ramona – PT Bacău
10. Tokoș Lehel – PT Harghita
11. Carmen Rață Alexandrescu – Trib. Hunedoara
12. Bordeianu Bianca Elena – Jud. Iași
13. Lia Sorin Marian – PJ Corabia
14. Dorobanțu Radu – Jud. Bacău
15. Grecu Ruxandra – CA București
16. Matei Dorel George – Curtea Militară București
17. Ardelean Cristian – PT Bihor
18. Ciprian Man – PT Bihor
19. Vieriu Tudor – PT Bacău
20. Bojin Mihaela – Jud. Buftea
21. Dumitrache Adina – CA București
22. Alin Bodnar – Jud. Sector 3
23. Moldoveanu Mihai Dan – PJ Vânjur Mare
24. Cepeș Mihai – Jud. Timișoara
25. Dârzeanu Iulian – Trib. București
26. Brindea Dan Eugen – PT Sălaj
27. Sorina Marinaș – CA Craiova
28. Florea Alexandru – DIICOT St Alba Iulia
29. Marian Virgil – PJ Gherla
30. Vieriu Dorina – PJ Roman
31. Iulian Nica – PT Brașov
32. Ana Mureșan – DNA SC
33. Mihaela Maga – Trib. Botoșani
34. Alina Mihaela Niță – Jud. Roman
35. Cristina Moisa – CA Brașov
36. Dominte Ciprian – PCA Brașov
37. Simon Ligia – Trib. Maramureș
38. Onofrei Nichiforel Marius – PT Botoșani
39. Daniel Verives – Jud. Podul Turcului
40. Ana Maria Lixandru – Trib. Olt
41. Florin Sohorca – PJ Alba Iulia
42. Coviscan Alexandru – Trib. București
43. Dorin Parascheva – Jud. Cornetu
44. Cătălin Marian Bunduc – DIICOT
45. Anca Gheorghiu – Trib. București
46. Liviu Urziceanu – Jud. Arad
47. Niculescu Oana – CA Timișoara
48. Cătălina Stoian – PJ Sector 6
49. Mădălina Răducu – Pt Brașov
50. Bordianu Leșescu Roxana Angela – PJ Bacău
51. Colceriu Sorin Mihai – DIICOT BT Harghita
52. Ioan Fundătureanu – CA Pitești
53. Claudiu Sandu – PT Brașov
54. Buzamăt Irina – Jud. Brăila
55. Berende Ruxandra Maria – Pj Baia Mare
56. Lucian Manoloiu – Jud. Slatina
57. Georgeta Coman – Jud. Sector 3
58. Codreanu Roxana – Jud. Constanța
59. Jarcă Cristian Paul – PJ Satu Mare
60. Ștefăniță Gogea – DIICOT ST Brașov
61. Zlate Nadia – DNA ST Constanța
62. Amuscăliței Alin – PJ Cluj Napoca
63. Teodora Popescu – Jud. Mangalia
64. Ailene Ancuța – Jud. Iași
65. Filip Radu Daniel – PJ Sector 6
66. Arpinte Nicoleta – PJ Dorohoi
67. Gheorghe Mihai Andrei – PJ Pitești
68. Florina Carmen Ionescu – Trib. Neamț
69. Ion Ruxandra Maria – Jud. Medgidia
70. Alice Jemboiu – PCA Craiova
71. Ioana Maria Cîmpean – Jud. Timișoara
72. Buzenschi Veronica – PJ Piatra Neamț
73. Naghiu Dida – PT Bihor
74. Vlad Benchia – PJ Avrig
75. Mihaela Durnea – PJ Brașov
76. Florin Sas – PT Bihor
77. Necula Mihai – PJ Ploiești
78. Ionas Bianca Patricia – PJ Lugoj
79. Ioan Gaga – Trib. Cluj
80. Vîlceanu Florin – Trib. București
81. Chișbora Mircea Cristian – Trib. Bistrița Năsăud
82. Florin Traian Lazăr – Jud. Oradea
83. Cadea Carmen Oana – CA Brașov
84. Pop Ciprian Dumitru – PJ Luduș
85. Mihaela Iatan – Jud. Buftea
86. Adrian Popescu – Trib. Cluj
87. Pascalu Gema – PT Bacău
88. Laura Camelia Candale – Trib. Bistrița Năsăud
89. Andra Monica Lăsconi – Jud. Sector 1
90. Văduva Maria Valentina – Trib. Olt
91. Marc Ionela Anca – Jud. Cluj Napoca
92. Radu Harja – Trib. Bihor
93. Thea Zinca – trib. Bihor
94. Ghilan Irina Brîndușa – PJ Piatra Neamț
95. Cristina Călușaru – Trib. Dolj
96. Ramona Liana Zglimbea – Trib. Dolj
97. Andreea Tițoiu – Trib. Dolj
98. Stancu Daniel Fănel – Trib. Dolj
99. Corina Mihaela Popescu – PJ Drăgășani
100. Iancu Ioana Cristina – Jud. Constanța
101. Ciocan Radu Andrei – Trib. București
102. Marin Ana Maria – Pt Brașov
103. Natalia Gherman – Jud. Oradea
104. Moroiu Laura – Jud. Piatra Neamț
105. Bursuc Andreea Claudia – DIICOT
106. Tudor Filip – Pj Sector 6
107. Oresia Gondor – Trib. Maramureș
108. Marin Paula Andreea – Jud. Bolintin Vale
109. Iordan Laurențiu – Pj. Sector 1
110. Mursoi Daniela – PT Gorj
111. Andrei Soare – Jud. Brașov
112. Marin Ana Corina – Jud. Vălenii de Munte
113. Daniel Ungureanu – PJ Râmnicu Sărat
114. Corina Grigore – Jud. Iași
115. Alexandra Lăncrănjan – DNA
116. Simion Daniel Ștefan – PJ Iași
117. Maria Violeta Duca – CA București
118. Scurtu Ioana Raluca – Pj Craiova
119. Răzvan Alexandru Băra – PT Brașov
120. Monica Munteanu – Pt Brașov
121. Niță Cosmin Marius – PJ Buzău
122. Panaite Iulian – PJ Hârlău
123. Burlacu Adina – Pj Ploiești
124. Cosmin Chirilă – Jud. Cluj Napoca
125. Razloc Ana Maria – Jud. Galați
126. Pîrlog Bogdan – PMTMB
127. George Nica – PMTMB
128. Popa Marius – PJ Giurgiu
129. Constantinescu Constantin Luchian – CMA București
130. Ciocântă Cristinel Valentin – PT Bacău
131. Voinigescu Adrian – PMTMB
132. Marian Călușaru – DNA Craiova
133. George Virgil Gavrilă – DIICOT SC
134. Curici Seia Iasmina – PJ Deta
135. Olteanu Dragoș – PJ Timișoara
136. Voiculescu Corina – PJ Călărași
137. Vale Daniel – Pj Târgu Mureș
138. Georgiana Flucuș – Jud. Sector 2
139. Robert Scorta – Pj Petroșani
140. Alexandra Mocanu – Jud. Ploiești
141. Uto Cătălina – Pj Ploiești
142. Ana Elena Hutanu – DIICOT Sibiu
143. Livia Mercan – Trib. Argeș
144. Carina Florea – Jud. Iași
145. Toma Elena Mihaela – Jud. Târgoviște
146. Oprea Veronica Nicoleta – PT Buzău
147. Larisa Rusu – Pj Botoșani
148. Codreanu Alexandru – Pt Brașov
149. Ungurean Andreea Elisabeta – Jud. Cluj Napoca
150. Daniel Horodniceanu – DIICOT Iași
151. Liposchi Nicolae – Jud. Brad
152. Cazacu Radu – DNA
153. Nițescu Simona – PJ Sector 6
154. Ana Maria Lazăr Cârlănaru – Jud. Oradea
155. Sandu Maria Irina – Jud. Brașov
156. Nicolae Stamate Tămășan – Trib. Maramureș
157. Cojoacă Traian – Pj Alexandria
158. Izabela Zglimbea – Jud. Craiova
159. Florin Zereș – Trib. Sibiu
160. Bratu Tiberiu – Pj Sector 6
161. Sfichi Bogdan – PMTMB
162. Cepoi Marian – PJ Năsăud
163. Mircea Zaharia – Jud. Iași
164. Alina Nica – Jud. Brașov
165. Cosmin Ungureanu – Pt Vâlcea
166. Urșuț Cristian – Pj Buftea
167. Bratu Maria Adriana – CA București
168. Sarban Constantin Cristian – Pj Fetești
169. Ana Maria Groza – Trib. Olt
170. Irina Petrov – jud. Botoșani
171. Gorgăneanu Cornelia Nicoleta – CA Craiova
172. Popa Alina Diana – Pj Iași
173. Tudorache Stroe Corina – PT Buzău
174. Șerban Irina – Pt OLT
175. Ilisie Teofil – PMTMCJ
176. Marinel Nicolae – Pt OLT
177. Alina Stamate Tămășan – Trib. Maramureș
178. Lucia Zaharia – CA București
179. Lavina Rus – DNA Timișoara
180. Sergiu Valer Roșca – PJ Dej
181. Oana Apetri – Jud. Târgu Neamț
182. Lulciuc Iulia – CA Suceava
183. Cristina Ingrid Vișovan – PJ Oradea
184. Ancuța Blănariu – Jud. Iași
185. Neacșu Mirel Emanuel – Pj Cornetu
186. Oana Stroiu – CA Brașov
187. Ștefana Cărășel – PJ sector 1
188. Cătălina Pădeanu – Jud. Craiova
189. Mădălina Nicoleta Vârtopeanu – Jud. Timișioara
190. Veronica Gavriș Todinca – jud. Sighetu Marmației
191. Mihai Negulescu – DIICOT ST Brașov
192. Ionuț Militaru – CA București
193. Evda Serena Militaru – CA București
194. Mihaela Beldie Canela – DNA
195. Jardieanu Elena Ramona – DNA
196. Stan Roxana Cristian – CA pitești
197. Stan Mircea – CA Pitești
198. Cristina Boaje – Trib. București
199. Giurgiu Georgiana Cecilia – Jud. Sibiu
200. Orza Bogdan – DIICOT Tg. Mureș
201. Maciuc Sorin – PJ Sector 6
202. Bulat Sergiu – Pj Bacău
203. Blănaru Larisa Andreea – Pj Brașov
204. Roșiu Simona – Jud. Tg. Mureș
205. Mihaela Ungureanu – Trib. Specializat Argeș
206. Florin Arion – Pt Buzău
207. Ioana Orza – Trib. Specializat Mureș
208. Gabriela Alexandroiu – CA Craiova
209. Radmacher Raul – DIICOT Cluj
210. Ioana Luciana Hanganu – CA Bacău
211. Flore Danina Oana – Jud. Timișoara
212. Iordache Valeriu – PJ Sector 2
213. Georgescu Alexandru – PMTMB
214. Andrei Aneta Violeta – DIICOT SC
215. Augustin Lazăr – pensionar fost procuror general
216. Ioan Amăriei – DNA
217. Laura Bosie – CAB
218. Șelaru Diana – Trib. București
219. Diac Ana Maria – Pj Sector 1
220. Alexandra Tudor – Trib. Ilfov
221. Ionescu Elena Georgiana – Pj Craiova
222. Mihoc Emanuel – PJ Sighișoara
223. Anghel Simona – Pj Sector 1
224. Corogeanu Cristian Andrei – Pj Timișoara
225. Vădeanu Florin – Jud. Sibiu (pensionar)
226. Gabriel Mustață – Trib. Constanța
227. Florea Cristian – DIICOT
228. Crin Bologa – DNA
229. Alina Gabriela Grigore – PJ Ploiești
230. Sas Remus – CA Suceava
231. Ștefan Dorina Roxana – Jud. Craiova
232. Diremia Vlad – PJ Roșiori de Vede
233. Gliga Maria Liliana – PTB
234. Ungureanu Alin – PJ Deta
235. Lazăr Mihaela – PJ Deva
236. Bocai Tudor Florin – PT Hunedoara
237. Rusca Alexandra Ioana – Jud. Iași
238. Doroftei Georgiana – Jud. Sibiu
239. Brînduși Elena Carmina – PT Argeș
240. Bordianu Dragoș – Pj Iași
241. Claudia Monica Palaghia – PT Iași
242. Mihnea Stoicescu – Jud. Sector 1
243. Ștefaniu Simona – PT Covasna
244. Ștefaniu Bogdan – DIICOT Brașov
245. Alexandru Nistor Cârstoc – PJ sector 5
246. Lavinia Focșa – Jud. Sector 1
247. Dan Lixandru – Trib. Olt
248. Mădălina Bârlog – Trib. București
249. Mihaela Bădan – PJ Balș
250. Chiriac Radu Ionuț – Jud. Galați
251. Ana Maria Ghiață – Trib. Iași
252. Chivu Claudia Irina – PT Timiș
253. Francesca Bujor – Trib. Cluj
254. Amalia Lazăr – Jud. Onești
255. Adriana Soponar – Jud. Satu Mare
256. Gușă Lucian – Pj Pogoanele
257. Ramona Grațiela Minu – CA Brașov
258. Tremura Mirel Cristian – Jud. Dorohoi
259. Georgiana Olivia Copacian – Jud. Sector 2
260. Mandache Ionuț – Pj Iași
261. Ioana Păsculeț – CA Cluj
262. Onea Dalidis Nicoleta Irina – PCA Craiova
263. Ștefan Ispăsoiu – PT Brașov
264. Ghinea Alexandru Cosmin – PJ Buftea
265. Mintari Mihaela – PJ iași
266. Fundătureanu Adina – CA Pitești
267. Pantea Marius Călin – Pj Cluj Napoca
268. Anghel Monica – Jud. Vălenii de Munte
269. Constantin Manoloiu – Trib. Bihor
270. Anda Elena Avram – Jud. Dej
271. Bubuiug Dan – DIICOT
272. Budeșan Dan – DIICOT
273. Georgeta Ciungan – Trib. Bihor
274. Irina Răcaru – PJ Sighișoara
275. Doina Gabriela Zavalasi – CA CRAIOVA
276. Abutnăriței Andreea Ionela – Trib. Brașov
277. Ghica Mihai Ștefan – Trib. Cluj
278. Popescu Adrian – Trib. Cluj
279. Lupea Marius – Trib. Cluj
280. Boiciuc Ioana Nora – Trib. Cluj
281. Cociș Liana Anișoara – Trib. Cluj
282. Gaga Ioan – Trib. Cluj
283. Badea Cristina Maria – Trib. Cluj
284. Bodoga Văleanu Alexandra – Jud. Brașov
285. Mihaela Savu – Trib. Olt
286. Ene Silviu – PJ Sector 3
287. Patraș Alexandra – PJ Iași
288. Mazilu Raluca – Jud. Oravița
289. Oancea Alexandru – PJ Gherla
290. Pop Paula – PJ Gherla
291. Golea Lorelai – Jud. Brașov
292. Alina Andreea Berchișan – PJ Turda
293. Tetean Vinteler Ada – PJ Gherla
294. Alina Neculai – CA Suceava
295. Corneliu Pavel – DNA Craiova
296. Minac Denisa Mădălina – PJ Constanța
297. Moldovan Claudiu – PT Harghita
298. Maria Gogan – Trib. Giurgiu
299. Adrian Gogan – Jud. Brașov
300. Andrei Bodean – DNA Constanța
301. Pavel Ruxandra Maria – Jud. Cluj Napoca
302. Micu Innana – Jud. Constanța
303. Băietrău Ion – DIICOT Tulcea
304. Alexandru Bogdan Anghel – PJ Segarcea
305. Elizica Tentiuc – Jud. Piatra Neamț
306. Cudalb Adrian Dan – PJ Sector 6
307. Corina Maria Florea – Trib. Bihor
308. Pasea Irina – Jud. Calafat
309. Ilieș Ariana Lăcrămioara – Trib. Cluj
310. Alina Andrițoiu – Pj Sector 5
311. Irimia Andreea Raluca – Jud. Sector 3
312. Cârlan Nicolae Sergiu – Jud. Cluj Napoca
313. Codreanu Roxana Andreea – Pj Iași
314. Vlad Mihai Neagoe – CA Brașov
315. Andreea Lup – Jud. Oradea
316. Anca Lazăr – PCA CLUJ
317. Zafer Sadâc – Pt. Constanța
318. Todea Laurențiu Mirel – PJ Timișoara
319. Mirtha Meleaca – CA Craiova
320. Codreanu Bogdan – PT Brașov
321. Simona Ștefania Matei – Trib. Mureș
322. Măieț Alexandra Corina Victoria – Jud. Cluj Napoca
323. Laura Grigoraș – Jud. Turda
324. Corina Dinică – PT Argeș
325. Anca Anghel Sârghie – Trib. București
326. Bene Ioan – PJ Salonta
327. Obreja Irinciuc Andreea – PJ Bârlad
328. Roxana Dan – Jud. Cluj Napoca
329. Andreea Ungureanu – Jud. Cluj Napoca
330. Ioana Amuscăliței – Jud. Cluj Napoca
331. Neamț Alina – Jud. Cluj Napoca
332. Chifor Vlas Delia – Jud. Cluj Napoca
333. Dana Iuliana Stancu – CA Pitești
334. Costin Andrei Stancu – CA Pitești
335. Trufan Andrei Radu – Jud. Baia Mare
336. Bianca Laura Găzdac – PJ Târgu Mureș
337. Apetri Oana – PT Brașov
338. Sava Teona – PJ Hârlău
339. Negulescu Ioana Luiza – Jud. Buftea
340. Andreea Benedek – PCA Brașov
341. Dulamă Ioana Cătălina – jud. Târgu Mureș
342. Pintilei Silvia – Trib. Botoșani
343. Ostafie Andrei – PJ Botoșani
344. Fănel Arabelea – Trib. Olt
345. Șerban Viorel Florin – PJ Sector 2
346. Atomei Adriana – PT Bacău
347. Tinta Andreea Sorina – Jud. Giurgiu
348. Emanuela Dulgheru – Trib. București (pensionar)
349. Elena Daniela Oprescu – CA București
350. Dohan Ioana Călin – PJ Zalău
351. Miscoci Loredana Elena – Jud. Bălcești
352. Oaneș Corina Raluca – PJ Zalău
353. Sfâca Aglaia Irina – Pj Iași
354. Ene Laura Elena – Jud. Sector 6
355. Gavrilă Bogdan – Jud. Sector 6
356. Meceanu Constantin Cristinel – jud. Sector 6
357. Popescu Andreea Florina – jud. Craiova
358. Radu Alba – Pt Brăila
359. Alina Popescu – DIICT BT Covasna
360. Alină Pătru – Trib. Dolj
361. Stătescu Alexandru Marian – Trib. București
362. Liliana Ghidiu – Pt Brașov
363. Galatan Anișoara – Pj Timișoara
364. Raluca Vestemeanu – DIICOT Brașov
365. Cristian Ichim – DIICOT Brașov
366. Brandiu Gabriela – PJ Iași
367. Flavia Ioana Toncu – Jud. Constanța
368. Raluca Mirică – DNA SC
369. Pop Andrei – Jud. Drobeta Turnu Severin
370. Bontea Cristina Augustina – PJ Petroșani
371. Romeo Petcan – Trib. Olt
372. Paul Dumitrescu – Trib. Olt
373. Cătălin Chircuș – Trib. Olt
374. Rotundu Gabriela Adriana – Jud. Iași
375. Palaghia Marius – Jud. Iași
376. Cristina Radu – PT București
377. Vasile Sorinel – Trib. Olt
378. Ciurcă Roznovăț Roxana – Pt Iași
379. Nicoleta Vasile – Trib. Olt
380. Cătălina Cruceru – Trib. București
381. Claudia Iancu – Trib. Olt
382. Vasile Marc Emilian – PJ Giurgiu
383. Camelia Oltean Buruiana – Trib. Olt
384. Raluca Mihăilă – Jud. Ploiești
385. Simona Taus – Trib. Brașov
386. Andreea Mădălina Răpsigan – Pj Slobozia
387. Bucur Ioana – Pj Cluj Napoca
388. Rotundu Simon – Pj Iași
389. Guș Octavia Raluca – Pt Alba
390. Luminița Busuioc – Trib. Olt
391. Simona Oltean – Trib. Olt
392. Cristina Crina Capotă – Trib. Cluj
393. Corina Maria Giurgiu – Jud. Turda
394. Bogdan Popescu – Jud. Târgu Jiu
395. Dundev Alma Maria – Pj Sighișoara
396. Romila Roxana – jud. Iași
397. Diaconu Antonia – DIICOT PITEȘTI
398. Bărnuțiu Bianca Simona – jud. Marghita
399. Săndoiu Victor Cristian – Jud. Vânju Mare
400. Pârlea Alexandru Claudiu – Pj Sighișoara
401. Căilean Andreea Carolina – Tribunalul Mureș
402. Ciprian Coșnița – PT Brașov
403. Vlaston Ioana – Pj sector 4
404. Cristina Țapliuc – PJ Iași
405. Grăjdeanu Oana – PJ Bacău
406. Claudiu Dorian Statache – PJ Brașov
407. Bădan Mihai Claudiu – PJ sector 4
408. Stângaciu Horațiu Constantin – PJ Iași
409. Cosarca Nicolae – Pj Târgu Mureș
410. Iuliana Crisan – PJ sector 4
411. Paul Dimitriu – DNA
412. Ramona Jărdianu – DNA
413. Cosmin Iordache – DNA
414. Marcel Sandu – DNA
415. Lucian Onea – PJ Câmpina
416. Crina Muntean – Trib Bihor
417. Radu Ionescu – DNA
418. Ingrid Petcu – DNA
419. Burtescu Aurora – Trib București
420. Câțu Lilișor – PJ Brașov
421. Câțu Codruța Romana Maria – PJ Brașov
422. Andra Georgeta Benchea – Jud Sibiu
423. Sorin Constantinescu – DNA
424. Ciocoiu Georgiana Mihaela – PJ Videle
425. Carnariu Mihai Mădălin – Pj Baia Mare
426. Marin Andrei Marius – PJ Medgidia
427. Dâscă Adrian Nicolae – Pt Iași
428. Mocanu Simona Elena – PJ Brașov
429. Dănilă Cristina – Pj sector 1
430. George Daniel Dancă – DNA
431. Codrin Gavra – DNA
432. George Daniel Cojocaru – DNA
433. Ionuț Petrescu – DNA
434. Burcea Mihaela – DIICOT Călărași
435. Albu Constanța – DIICOT Călărași
436. Claudia Vinesar – DNA
437. Strambei Marius Cătălin – DNA
438. Diana Stancele – DNA
439. Gheorghe Anghel Raluca – DNA
440. Roman Nelu – PJ Baia Mare
441. Dima Matei – PJ Gherla
442. Camelia Doroiman – Jud. Constanța
443. Cristina Frîncu – PJ sector 2
444. Anca Loredana Gheorghiu – PJ Brașov
445. Tatar Emanuela Anca – PJ Mureș
446. Lungu Ramona – PT Arad
447. Gheorghe Ivan – DNA
448. Mihai Valentin – DIICOT
449. Pricop Razvan Ionut – Trib Constanta
450. Ungureanu Alina Nicoleta – jud Baia de Aramă
451. Marian Bogza – jud. Marghita
452. Teodoru Raluca – PSj sector 4
453. Cătălin Moraru – PJ Brașov
454. Cristiana Camelia Carpinean – Jud. Cluj Napoca
455. Furdui Andrei Ilie – jud. Câmpeni
456. Diana Mădălina Bacoiu – Jud. Bacău
457. Mădălina Voiculescu – PT București
458. Ramona Poenaru – Jud. Brad
459. Malea Mădălina – JUD. Pitești
460. Bic iustin – PCA Alba Iulia
461. Corda Liviu – Tiberiu – Pt Sălaj
462. Fit Cosmin Marius – PJ Toplița
463. Ilie Florin – Jud. Cornetu
464. Diana Toma -Jud Ploiesti
465. Stana Florentina – trib. Olt
466. Cîrciumaru Oprică Florin – Pjsector 2
467. Iulia Emilia Apostol – Trib Neamț
468. Vîntu Ana Maria – Jud. Bistrita
469. Ioana Maftei – Jud Brasov
470. Sălăjan Mădălina – Jud. Marghita
471. Corduneanu Anamaria – trib Botosani
472. Voroneanu Denisia – PJ Botosani
473. Florin Niță – Jud. Buftea
474. Radu Adrian – PT Brasov
475. Alexandru Nicoleta ghica – Jud sector 1
476. Rus Mihai Cătălin – Jud Târgu Mures
477. Pavel Maria – Trib Maramures
478. Rad Iuliana – Jud Targu Mures
479. Radu Necula – Trib Bucuresti
480. Dordeas Alina Maria – Jud Blaj
481. Lotee Biculescu – Jud Craiova
482. Nagy Csilla Noemi – trib Specializat Mureș
483. Todoran Adrian Petre – DIICOT
484. Andrei Constantin Cristi – Pj Buftea
485. Alexandra Bianca Prunea – Jud. Gherla
486. Bîrță Tatiana – Jud. Craiova
487. Olteanu Alexandru – Jud. Segarcea
488. Florin Cășuneanu – PMTM Iași
489. Camelia Bogdan, Curtea de Apel București
490. Ispas Angela Bianca, PJ Săliște
491. Monica Turcu, Tribunalul Constanța
492. Voicu Pușcașu, Tribunalul Hunedoara
493. Puiulescu Cosmin, PJ Topoloveni
494. Dragoș Păduraru, DNA
495. Corina Voicu, Curtea de Apel Pitești
496. Mihaela Vasilescu, Curtea de Apel Târgu Mureș
497. Dana Belciug, PT Constanța
498. Maria Filip, Judecătoria Turda
499. Ovidiu-Ștefan Scărlătescu, TM Timișoara
500. Florea Alexandru, DIICOT Alba Iulia
501. Felicia Vlad, DNA Brașov
502. Raul Alexandru Nestor, Curtea de Apel Ploiești
503. Olteanu Sebastian, Curtea de Apel Ploiești
504. Trache Nicolae, Tribunalul Prahova
505. Lavinia Cârciumaru, Tribunalul București
506. Aparaschivei Adrian, Curtea de Apel Suceava
507. Florina Pușcașu, Tribunalul Hunedoara
508. Hanu Magdalena, Tribunalul Galați
509. Adina Monica Burdan, Curtea de Apel Timișoara
510. Ioana Elena Cîmpean, PJS2
511. Iancu Traian Laurențiu, PJ Constanța
512. Florentina Sandu, Judecătoria Oradea
513. Maria Timoaşcă, Tribunalul Constanța
514. Aldea Adrian, PT Brașov
515. Elena Popescu, Curtea de Apel Pitești
516. Mihaela Neacşa, Tribunalul Argeș
517. Ulianov Angelica, Tribunalul Bihor
518. Sabina Simona Cotoară, Judecătoria Aiud
519. Blaga Cristina, Judecătoria Timișoara
520. Alexandra Mănescu, Tribunalul București
521. Arina Corsei-Vultureanu, Judecătoria Sector 3
522. Secota Iuliana, Tribunalul București
523. Barea Brezae Alexandra, Tribunalul București
524. Blidaru Mateescu Elena, Tribunalul București
525. Dobrea Maria Mădălina, Judecătoria Tecuci
526. Cătălin Mormoe, Judecătoria Piatra Neamț
527. Claudia Bodean, Curtea de Apel Constanța
528. Ana Maria Aparaschivei, DNA Suceava
529. Creola Neagu, DIICOT, pensionară
530. Gheţu Gabriela, Tribunalul Olt
531. Cristian Tomoiu, PT Hunedoara
532. Mihaela Neacșa, Tribunalul Argeș
533. Dicu Viorica Mirela, Tribunalul Olt
534. Mihaela Roibu, Tribunalul Timiș
535. Radu Vlad-Alexandru, Tribunalul Ilfov
536. Burcea Andreea-Laura, Tribunalul Ilfov
537. Roman Mihai-Radu, Tribunalul Ilfov
538. Sînziana Maxim, magistrat-asistent ICCJ
539. Popa Marius, PJ Giurgiu
540. Puiu Alexandru, PJS3
541. Dobre Dumitru, PJS3
542. Loor Vlad Alexandru, Judecătoria Cluj-Napoca
543. Monica Trache, Tribunalul Prahova
544. Georgiu Ioan, Judecătoria Gherla
545. Alexandrina Cucu, Judecătoria S6
546. Bălan Manuel, Judecătoria Timișoara
547. Iustina Jora Boerosu, PJS2
548. Robu Viviana Oana, Judecătoria Bălcești

Citește și

DOCUMENT Comisia Europeană, despre cazul celor trei magistrați propuși pentru suspendare: CSM-ului îi revine revine răspunderea de a lua în considerare normele privind libertatea de exprimare a magistraților

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Fantastic, cred ca e momentul sa-i anunte pe grupul de oa țap ca vine prima de Pasti

  • Intrebare pt CSM:
   Stie ca la judecatoria Timisoara sunt procese din 2016? Dupa care o sa vina apelul ,dupa apel recurs,adica 10 ani pt un proces civil?
   Stie CSM ca am sentinta pronuntata tot de judecatoria Timisoara pe data de 10 ian.2021 si inca nu a fost redactata sa se poata face apel?
   Si mai vreti statut special cand voi va bateti joc de noi….

 2. Cu alte cuvinte,pentru ce au acele salarii și pensii dacă nu se pot abține să facă politică?Legile sunt date de legislativ iar magistrații trebuie să le aplice nu să le critice.Când politicul comentează hotărârile judecătorești țipă ca descreerații ca să-i apere CSM de amestecul politicului în justiție dar ei au dreptul să se amestece în deciziile legislativului.Pentru asta au atâtea beneficii ca să nu facă politică.Nu adună semnături pentru scoaterea din magistratură a magistraților acoperiți sau colaboratori ai serviciilor secrete, a celor cu nașu-n suflet care au distrus oameni și au dat hotărâri strâmbe?

  • Exact asta era discursul lui Dragnea: le-am dat salarii si pensii nesimtite, asa ca sa taca din gura si sa lase politicienii sa macelareasca legile justitiei!

  • La fel este si raspunsul PNListilor condusi de Iohanis Traila Predoiu Scantei. Lor le convine de minune ce a facut Dragnea. Sunt beneficiarii actiunilor lui Dragnea. Predoiu i-a luat asociatii lui Dragnea si la cabinetul de avocatura.

 3. Netejoru se straduieste sa aduca cat mai multe argumente in favoarea desfintari SIIJ

  Rog Parlamentul Romaniei sa ii scurteze chinul si sa-i faca pe plac !

  PS. Out, Alinutza ! Dar si lui Netejoru („pe persoana fizica”), pt osardia cu care actioneaza in sprijinul inamicilor justitiei, i-as zice : Out !

  • Toate acestea sunt posibile datorita miscarilor abile ale lui Mateescu. El se crede stapanul inelelor. In realitate, a ajuns turnatorul colegilor sai.

 4. Justitie ca la usa cortului.

 5. Felicitari Mateescule! Ti- a iesit delatiunea.

 6. Mateescu si CSMistele care il mana la lupta ar vrea sa le dea si spor la salariu celor de la Inspectia Judiciara pentru nemerniciile lor. In CSM se gandesc doar la bani si la razbunari. Aceasta institutie ar trebui desfiintata.

 7. Slugaretele a ajuns unde si-a dorit.

 8. Acești porci nesimțiți de magistrați nu se mai satura, după ce ca au niște salarii și pensii fabuloase pentru un roman de rand, o gramada de privilegii, practic nu răspund în fata nimănui, mai sunt și ofuscat ca nu sunt lăsați sa facă politica, pai mai idioților nu ați spus voi ca pensiile alea speciale le luați ca aveți interdicții și limitări, voi va faceți grupuri private și puneți tara la cale și după aia tot voi aveți tupeul obraznic de șobolani sa urlați cu independenta justiției!

 9. Pe când semnează „civilii” din listă o scrisoare cu privire la magistraţii care iubesc pedofili, tâlhari, interlopi, violatori, multinaţionale, miliţieni torţionari şi securişti? A semnat şi Mario Iorgulescu? Ce curajoşi suntem noi când este vorba de dreptul de a bârfi pe facebook! Ce minunaţi suntem! Dar de dosarul Caracal ce părere avem? De dosarul Ţăndărei ce zicem? Dosarul Revoluţiei cum ni se pare?

  E uşor să fii curajos atunci când miza este vax albina.

 10. Lege, dreptate, echidistanta judecatorilor, moralitatea lor, in Romania????!!! Hai sa fim seriosi!
  De curand, una dintre semnatarele acestei „petitii”, a refuzat sa judece un proces pentru ca substituentul, deci nu avocatul, uneia dintre parti, a depus o cerere de amanare din motive de sanatate. Din cate stiu, substituentul inlocuieste avocatul la cererea acestuia si cu acordul lientului. Ok, substituentul este bolnav (sa-i dea Dumnezeu sanatate!), dar avocatul???? Si, cum tu, JUDECATORULE!!!!!, amani judecarea dosarului pe motiv ca substituentul a cerut asta, mai ales ca ambele parti au solicitat judecarea in lipsa????? Este noaptea mintii!!! Si, mai grav este ca nu poti sa te atingi de ei pentru ca sunt….inamovibili… ZEII OLIMPULUI.

 11. Eu stiam ca nimeni nu este mai presus de lege, nici macar magistratii. Daca au fost unii care au avut abateri disciplinare, ar trebui sa raspunda in fața legii. Cei 500 de colegi ai lor, CA DE OBICRI, vor sa incalce legea cu atitudinea:”ba, stiti cibe su tem noi?” si sa faca presiuni penttu ca legea sa fie incalcata. Ori, in nici un stat civilizat, nu se intampla asa ceva. Abuzatorii astia ne jydeca pe noi?Incorectii astia ne decid destinele? Rusine, Romania si rudine si UE ca tolereaza asemenea ilegalitati in interiorul Uniunii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.