G4Media.ro

Peste 340 de mii de români, contribuabili la fiscul spaniol / Suntem…

sursa foto: Pexels

Peste 340 de mii de români, contribuabili la fiscul spaniol / Suntem grupul cel mai mare de contribuabili străini / ”Felicitări, dragi compatrioți, pentru onoarea pe care o faceți României”

Noul ambasador al României în Spania, George Bologan, îi felicită pe românii stabiliți în această țară după ce Institutul Naţional pentru Securitate Socială, respectiv de Serviciul Public de Ocupare spaniol, au anunțat că românii reprezintă minoritatea cu cei mai mulți membri care cotizează la sistemul asigurărilor sociale din această țară.

”Dovada contribuției deosebit de importante a cetățenilor români la bunăstarea societății spaniole este confirmată inclusiv de ultimele date publicate de Institutul Naţional pentru Securitate Socială, respectiv de Serviciul Public de Ocupare spaniol, conform cărora conaționalii noștri reprezintă grupul cel mai mare de contribuabili străini la sistemul de asigurări sociale din #Spania, respectiv 342.605”, anunță ambasadorul pe pagina sa de Facebook.

”Prin #sacrificii și eforturi proprii, cetățenii români își reconfirmă poziția  importantă în cadrul societății gazdă, precum și rolul deosebit în consolidarea continuă a punții de legătură între țările noastre. Felicitări și recunoștință, dragi compatrioți, pentru onoarea pe care o faceți României”, a mai transmis George Bologan.

sursa foto: Pexels

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Fac onoare României plătind taxe în altă țară.

  • unde lucrezi, nu? sau vrei sa le plătească pt specialii din ro?

  • Vivat PNL și PSD, eh și ciotul UDMR de 30 de ai încoace de după CPUN !

  • Ce pacat ca nu dau bani USL-ului la noi in tara, sa-si umple buzunarele toti ciolacii, ciucii, iohanisii si prietenii lor

  • Da, patesc taxe intr-o tara in care slujbasii statului nu fura taxele ca sa-si umple propriile buzunare. Cinste lor, cineste emigrantilor.

 2. ciolacul PLATESTE IMPOZITE ?

 3. Ironie de bătaie de joc… Halal onoare…

 4. In Italia cati sunt? Dar in UK? Sa-i felicitam pe toti pt ca nu muncesc pt a plati pensii speciale imense unor profitori si salarii de lux de multe mii de euro unor impostori si rudelor lor.

 5. Felicitari tuturor celor care au reusit sa se salveze si sa salveze si viitorul copiilor si nepotilor !! Felicitari ca au reusit sa se integreze si ca platesc onest taxe tarii care i-a adoptat. Pare ca e singura cale de scapare …E posibil ca anul 2022 sa fie unul record absolut pentru plecari (si temporare si definitive) din Romania dar, sigur Romania, prin guvernanti, nu e interesata de asa ceva!

 6. Tot n-am înțeles, în ce constă onoarea asta?!