G4Media.ro

Peste 116.000 de locuitori din Donbas au plecat în Rusia în ultima…

sursa foto: OSCE

Peste 116.000 de locuitori din Donbas au plecat în Rusia în ultima săptămână, anunță presa de la Moscova/ Trupele ucrainene au împins armata rusă înspre est în ultimele zile

În ultimele 24 de ore, peste 17,5 mii de persoane au sosit în Rusia prin punctele de control din regiunea Rostov de pe teritoriul Donbass, informează duminică serviciul de presă al departamentului regional de frontieră al FSB, citat de agenția rusă Interfax.

„În ultimele 24 de ore, peste 17.500 de cetățeni au trecut frontiera pentru a intra în Rusia prin punctele de control situate în regiunea Rostov”, se arată în raport.

Vineri și sâmbătă, în regiune au sosit 17,5 mii de persoane, luni – peste 16,5 mii de persoane, marți – peste 15,5 mii, miercuri – peste 16 mii, iar joi peste 15,5 mii de persoane.

Astfel, numărul total de sosiri în această săptămână este de peste 116 mii de persoane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mai vin la referendum?

  2. Ăștia sunt o parte din ăia veniți după ocupația rusă. Au venit când li se promitea case….casele ucrainenilor fugiți din calea rușilor. Să se ducă după tata mare și sa mai vină înapoi cand i-oi chema eu.

  3. niste animale. cum sa te bucuri la bunurile care nu iti apartin?

  4. hopa mitica, muscalu invadator cade-n groapa si nu se mai ridica‼️‼️‼️‼️…incep si betivii sa realizeze care-i treaba cu furatu….are consecinte…😂😅😂😅😂😅😂

  5. Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa.
    Iar tatucul Putin o sa le dea tot ce-au pierdut: case moca, locuri de munca bine platite (probabil 10% peste salariul minim) si un viitor luminos în vremea achitarii despagubirilor de razboi. Harasho!