G4Media.ro

Peste 1.500 de sindicaliști din educație protestează în Sibiu / Susțin că…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Peste 1.500 de sindicaliști din educație protestează în Sibiu / Susțin că s-au făcut presiuni pentru încheierea grevei, în ultimele zile / ”Anul viitor la vot o să plătiți pentru tot”

Peste 1.500 de lucrători din educație, profesori și personal auxiliar au ieșit astăzi în stradă, în Sibiu, pentru a protesta împotriva salariilor mici din sistem, anunță Turnul Sfatului.

”România educată – ai carte, nu ai parte”, ”Fără educație moare orice nație”, ”O lume minunată în care veți găsi numai… promisiuni” și ”Anul viitor la vot o să plătiți pentru tot” sunt o parte din mesajele scrise ale participanților la marș.

Sindicaliștii susțin că nu vor ceda și că vor continua greva generală până când Guvernul le va lua în considerare cerințele. În plus, aceștia susțin că în ultimele săptămână s-au făcut presiuni asupra lor pentru a se încheia greva.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

 1. Tocmai acolo unde Carmen și Klaus au catedrele …sa se facă presiuni … nu se poate …

  Sau evident că se poate pentru că politicul are legătură cu unii directori și de aici vin presiunile.

  Politicul ar trebui să nu se bage in deciziile de la nivel local din învățământ.

  Inspectoratele școlare ar trebui sa fie depolitizate.

 2. Pai pe cine o sa votati? Pe AUR sau USR? Sau FIDESZ?

 3. Abia aștept votarea!
  Din cât am reușit să iau pulsul și să percep starea oamenilor din diverse medii în ultimii 3 ani, pot să apreciez că rezultatele voturilor din anul viitor nu sunt chiar atât de ușor de anticipat.
  Eu văd anul viitor atipic față de ce eram obișnuiți în principal din cauza modificării majore a comportamentului a 2 mari categorii de votanți care abia așteaptă să dea un vot de blam PNL și PSD și anume acești angajați din Educație și pensionarii publici care, cu toate că nu fac zgmomot și nu se văd, în primul rând din cauza conducerilor federațiilor lor vândute, sunt mai dezamăgiți ca niciodată!
  Așa că, din cauza pierderii TOTALE, de data asta, a încrederii în cele 2 partide mari, voturile marelui bazin electoral tradițional nu mai sunt deloc sigure!
  Și abia aștept să-i trântesc!

 4. Numai să nu uitați până anul viitor. Sau să vă lăsați amăgiți de promisiunile mincinoase din campania electorală. Ăștia n-ar mai trebui să intre în parlament.