G4Media.ro

Pe lângă amenzile aplicate, Poliția le-a suspendat activitatea pentru 30 de zile…

Pe lângă amenzile aplicate, Poliția le-a suspendat activitatea pentru 30 de zile cluburilor Bamboo, Loft și restaurantului Casa Di David

Trei localuri cunoscute din Capitală au fost închise pentru 30 de zile, în cadrul  activităților de  verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2. La acțiunea de control au participat polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică.

Proprietarii clubului LOFT au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei, iar DSP a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile. Au fost verificate şi terasele din parcul Herăstrău. Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile, după trei sancţiuni în valoare de 48.000 de lei. De asemenea, clubul Bamboo va fi închis pentru 30 de zile.

Au fost aplicate zece sancţiuni agenţilor economici în valoare de 113.000 de lei şi au fost sancţionate 53 persoane cu amenzi în valoare de 34.000 de lei.

Susa Foto: Arhiva/Petrecere Loft/captura video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Nimeni nu are de câștigat din închiderea activităților economice ale unităților de acest gen, nici statul, nici firma sancționată.
  Însă, când tu ca administrator de firmă nu înțelegi un lucru banal, odată stopată această pandemie, îți poți desfășura activitatea cu încasările de dinainte, sau mai mari și continui sa încalci constant normele de protecție sanitară împotriva Covid, atunci, sa ți se închida businessul.

  Trebuie sa fie un efort comun împotriva acestui nenorocit de virus.

  • De fapt ei sint cei care contribuie la terminarea pandemiei, cei care impun restrictii sint cei care o lungesc.
   Dar n-ai cum sa te lupti cu „logica” celor multi.

  • Nu stiu cum le a oprit ca functioneaza. In buna traditie ro sa nu se impiedice banii multi de legi.

  • Cei de la Loft au postat acum cateva minute pe pagina lor de IG. Fie poza este veche, fie suspendarea nu intra in vigoare de astazi?

 2. Închise doar pentru 30 de zile? Prea putin.

 3. Desi sunt construite ilegal in parcul Herastrau sau pe langa casele oamenilor, de ani de zile nimeni nu sufla o vorba, asa ca, somn usor Romania, oriunde te-ai afla.

 4. Toate cârciumile astea de fite sunt construite pe foste baze sportive, furate cu sprijinul decidentilor zilei. Ar trebui toate demolate iar pe terenurile respective sa revina copiii sa faca sport.

 5. 147000 amenzi ce nu vor fi încasate niciodată!

  • La care se vor adauga alte amenzi neincasate pentru nerespectarea masurii de suspendare a activitatii, ca doar nu o ramana chiar inchise cluburile astea.

  • Sigur vor fi desființate. „Organele se face ca lucrează”

 6. Nu am înțeles ce se întâmplă cu rezistentul Mandachi, el are voie sa facă nunti la Suceava?
  Se pare ca USR_ul e imparțial, as vrea sa vad închise restaurantele acestui smecheras.

  • Este ca ai pus botu’, fătălăule? Restaurantul era la 26% grad de ocupare. Ai pretenția sa închid și tu n-ai plătit un leu din banii promiși. În Germania aia sunt cu plățile la zi, doar nu credeai ca închide cineva pe banii lor.

 7. Calmați-vă, că nu s-a închis nicio.Casa di David! Acum 4 ore era parcarea plina de mașini și terasa plină ochi de lume. Măcar nu mai răspândiți știri false….

 8. Cluburile astea nu se inchid , asa era si in mamaia .
  Amenzile si sanctiunile sunt pe firma Z , terasa e pe firma X , baru pe firma Y si tot asa .

  Una ia amenda si e „inchisa” si defapt alta e deschisa.

  Pa na nu bagi lacatu , sigiliu , etc nu se inchide defalt nimic .

  Stati lejeri