G4Media.ro

Patrușev: SUA poartă un război nedeclarat împotriva Rusiei și pregătesc o revoluție…

Sursa foto: Kremlin.ru

Patrușev: SUA poartă un război nedeclarat împotriva Rusiei și pregătesc o revoluție colorată în Belarus, pentru a instala un guvern marionetă

Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că SUA poartă un război nedeclarat împotriva Rusiei și a Belarusului și că încearcă să înlocuiască guvernul de la Minsk, potrivit The Guardian.

În cadrul unei întâlniri cu omologul belarus Alexander Volfovici, Tass îl citează pe acesta spunând:

  • „SUA poartă un război nedeclarat împotriva Rusiei și Belarusului pentru a distruge identitatea națională și popoarele țărilor noastre. Astăzi, politicienii occidentali vorbesc deschis despre acest lucru și indică asta în documentele lor.
  • [SUA] nu au nevoie de o Rusie puternică, ei vor fie să o dezmembreze, fie să o lichideze pentru a gestiona teritoriul eurasiatic, extrăgând resurse”.

Potrivit Tass, Patrușev a declarat că SUA și britanicii se folosesc de NATO, UE, neonaziștii ucraineni, organizațiile neguvernamentale și guvernul de la Kiev pentru a atinge acest obiectiv.

Puternicul secretar al Consiliului susține că planurile Occidentului pentru Belarus includ punerea în aplicare a unei revoluții colorate și de aducerea la putere a unui guvern marionetă controlat de Vest.

„Occidentul nu a reușit să dea o lovitură de stat la Minsk în 2020, dar Washingtonul și sateliții săi nu și-au abandonat planurile”, a declarat acesta.

Liderul belarus Alexander Lukașenko a revendicat o victorie zdrobitoare în alegerile din Belarus din 2020, care a declanșat proteste în masă. Liderii opoziției au fost încarcerați sau forțați să plece în exil.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Mai bine zis: Rusia poarta un razboi nedeclarat contra SUA si facand asta le scapa tarile satelit de sub control.

  2. Vs Rusia, care duce un razboi pe fata pentru a instala un guvern marioneta!

    Ce transparenta e Rusia, domle!

  3. Cat de inutile si de ridicole sunt declaratiile rusilor.

  4. Mai marioneta decat actualul guvern?