G4Media.ro

Patru copii, răniţi după ce cablul unei tiroliene s-a rupt într-un parc…

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Patru copii, răniţi după ce cablul unei tiroliene s-a rupt într-un parc de distracţii din Hunedoara

Patru copii, cu vârstele între 7 şi 11 ani, au suferit mai multe traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, s-a rupt iar victimele au căzut la pământ de la circa 2,5 înălţime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, transmite Agerpres.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori – doi băieţi şi două fete – au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.

Un băiat de 7 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Hunedoara. Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi cel de-al treilea primeşte îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. presupun ca le returneaza banii, nu?