G4Media.ro

Participare numai cu certificat verde COVID-19 la Târgul de Crăciun din Timișoara…

Sursa foto: Targul de Craciun din Timișoara

Participare numai cu certificat verde COVID-19 la Târgul de Crăciun din Timișoara / Un brad modular înalt de 12 metri va fi montat în Piața Victoriei

Reprezentanţii Primăriei Timişoara anunţă că la Târgul de Crăciun de la Timişoara se va putea intra cu certificat digital european COVID-19, excepţie fac zonele unde se va amplasa bradul şi cele dedicate copiilor, relatează News.ro.

În Piaţa Victoriei va fi amplasat şi un brad modular înalt de 12 metri. De Revelion a fost pregătit „Dialogul pianelor”.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat vor fi delimitate două zone, în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Libertăţii, unde oamenii vor trebui să prezinte certificatul digital european COVID-19, pentru a putea pătrunde.

„Vor fi delimitate două zone, una de la patinoarul din faţă Operei până la Modex, şi alta în Piaţă Libertăţii, în zona scenei şi a căsuţelor, unde se va putea intra doar pe baza Certificatului Verde. Practic, vor fi două intrări, unde oamenii vor fi verificaţi, se va scana certificatul. Că să delimităm zonele acestea cât mai restrâns, căsuţele care erau prevăzute a fi amplasate vizavi de Palatul Lloyd au fost mutate la Modex, acolo unde, iniţial, trebuia să fie un parc de distracţii, pe care l-am limitat la un ringispil.

Pe de altă parte, pe strada Mărăşeşti, unde vor fi amplasate standurile cu mâncare şi se mănâncă la faţă locului, nu va fi delimitat perimetrul şi nu va există o persoană din partea organizatorilor care să verifice certificatele verzi, ci este obligaţia fiecărui comerciant să facă acest lucru”, a declarat Camelia Mingasson, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, citată de News.ro.

În Piaţa Victoriei, în locul deja tradiţional de lângă rectoratul Universităţii Politehnica, va fi montat un brad artificial modular.

„Pentru că nu am vrut ca zona în care este amplasat bradul să fie parte din cea îngrădită, am decis să îl mutăm în centru, în afara ţarcurilor. Vom avea un brad artificial, pe module, adus din Olanda. Practic, este făcut din mai multe segmente, va avea 12 metri înălţime şi va fi perfect conic”, a mai declarat Mingasson.

Târgul de Crăciun de la Timişoara se va deschide în 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, la orele 18.00, când va fi aprins şi iluminatul festiv, şi se va desfăşura până în 15 ianuarie 2022.

În deschidere, în Piaţa Libertăţii, Ansamblul Timişului, însoţit de invităţi surpriză din fiecare regiune a ţării, va susţine un spectacol ce va fi urmat de un concert al formaţiei timişorene TM Groove.

Şi pentru noaptea dintre ani va fi pregătit un concert. De Revelion, muzicienii Cari Tibor şi Teo Milea vor avea un „dialog al pianelor”, în cadrul căruia vor invita pe scenă o serie de artişti.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Mda..Mostra Distopica de Fascism Sanitar ce nu are nici o legatura cu sanatatea…dar ce mai conteaza, e plina tara de ipohondri, paranoici , adepti ai cultului Covid, in numele stiintei, pe care chiar ei prin decizile lor absolut ilogice, o contrazic. Bine ati venit in epoca ” materialismului dialectic, pe baze stiitifice (atat cat se cunoaste)..Ceausescu ar fi mandru …

  • Și dacă începi pe aici sa propovăduiești stilul de viață sănătos , incep vaxerii disperați să te jignească și să facă spume la gura . Probabil că sunt in sevraj saracii , că mai vor doze .

 2. Tovarăşul General Ciobotea se pricepe foarte bine la „INFORMARE” … Marele Alb s-a ocupat de informaţii toată viaţa sa!

 3. Dulce segregare

 4. Șoșocilor, 1-2-3, dans :)))

 5. Sa nu discutam despre „pașapoarte”…

  Totuși ce e ala „brad modular”? Cam asta e ” noua realitate”. Brad modular, crăciun digital, cadouri virtuale. Experiente ireale dar pe bani. Banii noștri dar si publici adică tot banii noștri.
  In concluzie: bradul ala modular nu merita nici măcar câinii sa se pișe pe el, ecologic.

 6. 1. Toți cetățenii contribuie la bugetul local.
  2. Primăria organizează evenimente cu bani din contribuțiile cetățenilor.
  3. La evenimente , cetățenii nevaccinați nu au permisiunea să participe.
  Întrebare:
  În nemărginita-i înțelepciune, Primăria Timișoara prin mințile luminate care o populează a pregătit formularul de returnare a ,,x” procente din contribuțiile nevaccinaților pentru anul în curs ?

 7. sa va vie popa cu crucea la targu vostru .astai dictatura nare nici o treaba pandemia cu certificatul verde .nazisti

 8. are D-zeu ac pentru fiecare, stati linistiti oameni buni ca, no sa traiasca ei vesnic toti cei din conducere si de la primarie, or sa dea socoteala va garantez eu

 9. Cu toate ca sunt vaccinat si am si mizeria asta de certificat verde, refuz sa merg ! NU se infecteaza nimeni in aer liber ! Virusul nu sta in aer ! Puteau sa lase intrarea libera pt toata lumea, cu distantare la casute daca vrei sa cumperi ceva si cu masca !

 10. Eu aș avea o propunere : Să li se oprească taxe și impozite doar la cei vaccinați. Adică la contribuții la bugetul statului să fie egali toți iar când e vorba de evenimente organizate de primărie cei nevaccinați nu au voie, o parte din taxe și impozite merg la organizarea acestor evenimente și de la cei nevaccinați. Să vă fie rușine

 11. Aș avea și eu o propunere :Adică să nu li se mai oprească bani din salariu la cei nevaccinați că la evenimente nu au voie.

 12. Cred, ca artiștii le vor canta porumbeilor, la cati
  spectatori vaccinați o sa aibe.

 13. Atât timp cât, tot ce se face, este plătit de toți timișorenii, certificarea dreptului de participare este un abuz. 2. De ce certificat si nu 666 tatuat pe fruntea celor vaccinați, ca să stim noi cei nevaccinat de cine să ne ferim. Vaccinații sunt purtătorii liberi, bombele cu ceas, sau raspandacii, in rândul celor sănătoși. Dar nu asta deranjează cât, idioțenia din rândul autorităților. Noi cei ce nu vrem să fim cobai, putem sta fără certificat inca 2-3 ani. Cei ce au familii adevărate, nu au nevoie de autorizații, sărbătorile se fac, acolo unde te simți bine cu apropiații, dragi. Vaccinați sau ne.