G4Media.ro

Papa Francisc i-a invitat la Vatican pe liderii comunităţilor creştine din Liban…

Papa Francisc i-a invitat la Vatican pe liderii comunităţilor creştine din Liban pentru a se ruga pentru ”pace și stabilitate”

Papa Francisc i-a invitat pe liderii comunităţilor creştine din Liban să se reunească la 1 iulie la Vatican, pentru a reflecta şi a se ruga pentru „pacea şi stabilitatea” acestei ţări din Orientul Apropiat, transmite duminică AFP.

„La 1 iulie îi voi întâlni la Vatican pe principalii conducători ai comunităţilor creştine din Liban, pentru o zi de reflexie cu privire la situaţia îngrijorătoare a ţării şi pentru a ne ruga pentru revenirea la pace şi stabilitate”, a anunţat papa duminică, în cadrul mesajului său Angelus.

Suveranul Pontif i-a chemat pe credincioşi să „însoţească pregătirile pentru acest eveniment prin rugăciuni de solidaritate, evocând un viitor mai paşnic pentru această ţară iubită”, care trece în prezent printr-o dublă criză, economică şi politică.

Catastrofa produsă anul trecut la Beirut a agravat puternic criza existentă din Liban, ţară ce trece printr-o gravă recesiune după războiul civil din perioada 1975 – 1990. Peste jumătate din populaţia libaneză trăieşte în prezent sub pragul sărăciei.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Vatican Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Bă papa Teodosie mută ți vaticanul în Africa, America de Sud că pe aici enoriașii s au laicitizat, mai da te n pl m de polonez

  2. Sa se roage ca tine de foame, construieste strazi si spitale si combate inegalitatea.

    In alta ordine de idei banca vaticanului face $$$$ insa tot rugaciuni si ganduri bune le transmite.

    Incet incet lumea isi da seama de ipocrizia cultelor si de dublul standard

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.