G4Media.ro

Panouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă furate de pe Transfăgărășan…

Sursa Foto: Captură Facebook

Panouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă furate de pe Transfăgărășan / Zeci de indicatoare rutiere lipsesc de pe drumurile județului Sibiu

Zeci de indicatoare rutiere importante lipsesc de pe drumurile din județul Sibiu, se precizează într-un raport primit de membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Sibiu, informează Turnul Sfatului.

De pe DN 7C, cunoscut de toată lumea drept Transfăgărășan. Secția Drumuri Naționale Sibiu, care îl administrează, anunță că au fost tăiați și furați ”patru stâlpi de susținere table indicatoare și patru indicatoare rutiere, respectiv panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase”. În acest sens a fost anunțată Poliția.

Și societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu are o listă întreagă cu puncte pe drumuri județene de unde lipsesc indicatoarele: DJ 104 G Cornățel – Săcădate, DJ 106 Sibiu – Agnita, DJ 106 G Poiana Sibiului – Gusu, DJ 141 A Șeica Mare – Vecerd, DJ 105 D Chirpăr – Agnita, DJ 105 K Sărături (indicatoare interzis 3,5 To), DJ 142 B Bazna – Boian – Limita Județ Alba, DJ 106 E Poiana Sibiului – Jina – Limita Județ Alba.

Pe lângă înlocuirea urgență a indicatoarelor în zonele cu probleme, scopul acestei liste este și de a stabili la nivelul ATOP o strategie, împreună cu Poliția și alte instituții, prin care să fie prevenite furturile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Românii sunt la fel de primitivi ca rușii : la fel de hoți, la fel de violatori, la fel de pedofili, la fel de alcoolici, la fel de fumători…

  2. Solutie
    Te-am prins cu un indicator (oriunde, acasa, masina, caruta….etc) puscarie intre 5 si 10 ani cu exevutare pentru tentativa de omor….