G4Media.ro

Pandemia a crescut dependența de smartphone-uri. Românii din ce în ce mai…

Pandemia a crescut dependența de smartphone-uri. Românii din ce în ce mai conectați cu obiectele „smart”: casa, mașina, ceasul

Pandemia și restricțiile de circulație i-au făcut pe români să fie mai conectați ca oricând la tehnologie, la mediul digital. Dincolo de munca de acasă, utilizarea smartphone-ului a devenit o parte importantă a vieții cotidiene. Potrivit unui barometru realizat de Frames la comanda FACTORY 4.0, în topul celor mai folosite aplicații mobile se află cele de știri, social media, filme și monitorizarea sănătății.

Într-o lume în care accesul la internet a devenit, pentru mulți, la fel de important ca și curentul electric, smartphone-ul a ajuns un obiect indispensabil, iar pe fondul pandemiei, smartwatch-ul sau brățara de fitness au urcat și ele în topul gadgeturilor esențiale.

68,3% dintre românii chestionați în barometrul de opinie, intitulat „RomanianApp. Cum au influențat aplicațiile mobile viața românilor” și realizat la începutul acestei luni, au declarat că față de perioada dinainte de pandemie folosesc cu mult mai mult telefoanele mobile.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mai degraba neincrederea in mafia institutionala.

  2. Dependenta e rea. De electronice de droguri etc

  3. Eu am renunțat la ele ca să mă bucur de alte lucruri.