G4Media.ro

Palestina face apel la Joe Biden să adopte o cale dreaptă spre…

Palestina face apel la Joe Biden să adopte o cale dreaptă spre rezolvarea cauzei palestiniene pe baza unor soluţii internaţionale

Un înalt oficial palestinian a făcut apel miercuri la preşedintele american Joe Biden să adopte o cale dreaptă spre rezolvarea cauzei palestiniene pe baza unor soluţii internaţionale.

Nabil Shaath, consilier al preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas, a declarat pentru agenţia chineză de presă Xinhua că partea palestiniană este dispusă să reia relaţiile cu SUA dacă acestea îţi schimbă politicile faţă de palestinieni.

„Trebuie să aşteptăm pentru noile decizii americane în epoca Biden, dar nu ar trebui să fim foarte foarte optimişti, deoarece există o politică şi o strategie americane care nu vor schimba multe lucruri în privinţa sprijinului pentru Israel”, a declarat el, conform Agerpres.

Nabil Shaath a precizat că poziţia palestinienilor este clară, şi anume una care cere sprijin internaţional pentru orice negocieri de pace cu Israelul şi respinge susţinerea unilaterală a SUA pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu.

În acelaşi timp, purtătorul de cuvânt al grupării islamiste Hamas, Fawzi Barhoum, a spus că „nu există regrete la plecarea lui (Donald) Trump, pentru că el a fost cea mai mare sursă şi cel mai mare susţinător al injustiţiei, violenţei şi extremismului în lume şi partenerul direct al ocupaţiei israeliene în agresiunea împotriva poporului nostru”.

„Preşedintele american Joe Biden trebuie să inverseze direcţia politicilor nechibzuite şi injuste împotriva poporului nostru şi să pună bazele securităţii şi stabilităţii în regiune”, a declarat el, potrivit Agerpres.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Agentie de presa chineza.Dar Tibetul, Taiwan…ce spun prin marea agentie…de unde i-ati gasit si pe comunistii astia?Urmeaza Coreea de Nord si…

  2. Prin „sprijin international” se intelege luarea in considerare a unor țări europene care au fost ignorate saracutele in aceasta problema. Ce urmează oare? Eliminarea embargoului pentru Iran, în vederea restabilirii legăturilor comerciale dintre companiile europene și Republica Islamică? Batatorirea drumului matasii pentru o China puternica? Acceptarea North Stream II de către Biden? Acceptarea unui acord măreț cu China si Europa? Hai Biden ca poti mai mult!

  3. Foamea mare, le-a tăiat Donald moka, principala lor sursă de venit pentru pensiile de 2000 dolari ale familiilor”eroilor” care s-au aruncat în ceruri cu bomba legată de ouă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.