G4Media.ro

Paginademedia.ro a monitorizat un jurnal de la Radio România: opt știri cu…

Paginademedia.ro a monitorizat un jurnal de la Radio România: opt știri cu opt miniștri! Cum a fost „dezamorsată” știrea cu protestul Vrem Autostrăzi

Paginademedia.ro vă prezintă jurnalul de ieri, de la ora 22.00, în care, în primele opt știri, s-au făcut auziți, cu voce, opt miniștri! Cu mesaje „de bine”. Opt știri cu opt miniștri. Paginademedia.ro mai notează că pe Radio România (cel puțin la ora 22.00), protestul s-a „bucurat” de două fraze. Fraze din care a lipsit numele acțiunii – „România Vrea Autostrăzi”. Și aceste fraze au fost „dezamorsate” de continuarea știrii: „astăzi a început construcția unei noi autostrăzi”.

Un adevărat jurnal al Guvernului. De notat că „Guvernul plătește”: Radio România, condusă de Georgică Severin (fost senator PSD), este subvenționată – ca și TVR – de la buget.

Paginademedia.ro vă prezintă monitorizarea primelor știri din jurnal. Și un fragment din jurnal, la final:

Știrea 1 – Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. În România au fost depuse proiecte de finanțare de 39 de miliarde de euro, a anunțat la Arad ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb. Din acest total au fost contractate proiecte de peste 20 de miliarde.

– intră cu voce Rovana Plumb. Vorbește despre beneficii și despre cum „am creat 80.000 de locuri de muncă”

Știrea 2 – Premierul Viorica Dăncilă. Compania Ford va suplimenta cu 200 de milioane de euro fondurile necesare pentru un al doilea model de autoturism produs la Craiova.

Prezentă astăzi la fabrica din Cetatea Băniei, premierul României, Viorica Dăncilă a declarat că „investiția e un semnal de încredere pentru economia românească”.

– voce Viorica Dăncilă

Știrea 3 – Ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu. Tot la Craiova, ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu a anunțat că ediția programului Rabla va începe în curând. Guvernul va aloca fonduri pentru 50.000 de vouchere

– voce ministrul mediul. Vorbește ceva despre „cea mai mare creștere”. Promite: „Guvernul va face toto posibilul ca programul Rabla să fie lansat până în aprilie”

Știrea 4 – Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat în această seară șantierul variantei ocolitoare a orașului Bacău. „În urma zvonurilor că nu se lucrează”

– intră cu voce Răzvan Cuc

Știrea 5 – Ministrul de finanțe, Orlando Teodorovici. Este singura în care apar mai multe voci, pe lângă ministrul din cabinet.

„Discuțiile despre modificare ordonanței 114 se vor finaliza până vineri, afirmă ministrul de finanțe Orlando Teodorovici”, spune știrea. Amintește că o moțiune a simplă a fost dezbătută astăzi în Camera Deputaților la adresa ministrului.

Intră cu voce Cristina Prună (USR), urmată de replica ministrului Orlando Teodorovici, de un deputat ALDE și de un parlamentar UDMR.

Știrea 6 – Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. Elevii din clasele a unsprezecea și a douăsprezecea continuă simulările de BAC. Ministrul educației, Ecaterina Andronescu, îi îndeamnă pe elevi să participe la simulări

– Voce Ecaterina Andronescu

Știrea 7 – Ministrul Agriculturii, Petre Daea

La Bruxelles, miniștri europeni ai agriculturii s-au reunit azi. Președinția Română a înștiințat miniștri asupra progreselor făcute în domeniul politicilor agricole comune.

Ministrul Român al agriculturii, Petre Daea spunea că proiectele se află în stadiul avansat al negocierilor

– intră cu voce Petre Daea

Știrea 8 – Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea și omologul său ungar au convenit la Budapesta încheierea unui Memorandum.

– intră cu voce Sorina Pintea

Citește integral pe Paginademedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Ah… exista o pagina media de la Radio Romania?

 2. cine asculta acest radio? oamenii de la tara, pensionarii
  cu cine voteaza oamenii de la tara, pensionarii? cu psd
  cine sunt cele mai sarace/vulnerabile parti a populatiei? omul de la sat,pensionarii

  ce e de fapt „radio romania”? o spalare de creire, o latrina a radio

  cine plateste radio romania? din pacate astia noi , de ne dorim autostrazi

  poate urmatoare guvernare va distruge aceste cuiburi de manipulare si de mancat banii oameniilor

  • Cred ca te grabesti cu aceste consideratii. RADIO ROMANIA este o INSTITUTIE a acestei tari, are multi profesionisti onesti. Chiar si in cele mai grele vremuri de dupa 1990 era „pe mijloc”. Acum se pare ca si-a pierdut complet busola. Un mare semnal de alarma, de fapt.

 3. Georgica ,ca-i otreapa stim.Ce nu stim este daca angajatii,multi dintre ei muncind si cu Andrei Dimitriu presedinte,au ales aceasta prostitutie.

 4. Epoca comunistă contraatacăm. Ce mod urât de a îmbătrâni, să îți urăști odraslele și americanismul lor. O generație ratată cea a comuniștilor

 5. Adică și radioul RRA devine antena 3 ? După ce că TVR a dvenit identic cu antena 3 , prin emisiunile lui Cristache și invitații lui, deosebiți de … caraghioși.

 6. Pacat, RRA era chiar ok ca post de radio.
  Incet, incet se departeaza de realitatea politica a tarii… dar era si de asteptat ca PSDul nu o sa accepte profesionisti care sa-i critice derapajele.
  imi amintesc de emisunile pe care le facea Gabriel Basarabescu la RRA prin 2012-2013.
  incet, incet l-au tras pe tusa, și pe el si pe altii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.