G4Media.ro

Orban îi avertizează pe politicienii care au chefuit după alegeri „să se…

Orban îi avertizează pe politicienii care au chefuit după alegeri „să se considere posibil infectați cu Covid-19”, să se izoleze ca să nu mai infecteze și pe alții

După o teleconferință cu prefecții și cu responsabilii pentru gestionarea epidemiei de Covid-19, premierul Ludovic Orban le-a lansat miercuri seara avertismente politicienilor care au simți nevoia să petreacă/sărbătorească rezultatele alegerilor locale.

„La organizarea alegerilor, noi am supravegheat ca procesul de vot să fie sigur. Ce nu am putut controla au fost petrecerile de după alegeri. Le recomand tuturor celor care au participat la astfel de petreceri să se considere posibil infectați, pentru că nu s-au respectat regulile și o persoană infectată putea transmite tuturor virusul. Să aibă grijă să nu transmită altora virusul”, a spus Orban.

Prim-ministrul a mai adăugat că le-a transferat responsabilități sporite primarilor, ca în anumite zone şi localităţi să poată impună fără temeri carantina, dacă situaţia o impune. De asemenea, Orban a spus că le-a cerut prefecţilor să intensifice controalele pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile de protecţie sanitară.

 

Sursa Foto: PNL

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.