G4Media.ro

Olanda a aprobat interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii, în scopul limitării…

Olanda a aprobat interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii, în scopul limitării epidemiei de Covid-19

Deputaţii olandezi au aprobat, joi, impunerea interdicţiei de circulaţie pe timpul nopţii cu scopul de a stopa pandemia de Covid-19, relatează news.ro, conform AFP.

Decizia va intra în vigoare de sâmbătă.

Parlamentul a aprobat această interdicţie cu condiţia să înceapă în fiecare seară la ora 21.00 (20.00 GMT) în loc de 20.30 cum spera Guvernul. 

Cetăţenii olandezi vor putea ieşi din casă între orele 21.00 şi 04.30 doar pentru urgenţe medicale, serviciu în domenii considerate esenţiale, sau cu animale de companie.

Sursa foto: Captură video/arhiva/protest Amsterdam

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Noaptea se face trafic cu covid,se pupa lumea,ca nu-i vede nimeni. Eu zic sa fie interdictia asta mereu,ca noaptea umbla pe strada golanii ,hotii de porumb,violatorii,vampirii,etc

    • Să limiteze vizitele acasă, o sursă dovedită de raspandire a virusului. In plus, Olanda e intre Germania, Luxemburg și Belgia unde e carantină și au prostul obicei să meargă in Olanda la cumpărături și in baruri, bașca să tragă legal un joint. Măsura nu e neapărat deci pentru olandezi, ci mai ales pentru vizitatori.

      Fiecare guvern încearcă să facă ceva, ce alrceva poți face dacă oamenii nu realizează că e deajuns să ții distanța, să porți mască și să te speli pe mâini. In maxim 2 luni virusul dispare, oameni care nu mor, economia nu suferă așa de mult, sistemul sanitar poate să țină mai bine sub control situația.

      Distanțare, mască și spălat pe mâini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.