G4Media.ro

Oana Ţoiu (USR), despre conferinţa de presă a lui Iohannis: ”Singura evoluţie…

Sursa foto: Facebook / Oana Țoiu

Oana Ţoiu (USR), despre conferinţa de presă a lui Iohannis: ”Singura evoluţie pe care am văzut-o este trecerea de la ipocrizie la sinceritate, ne-a anunţat formal că în mandatul dumnealui nu se va întâmpla nimic”

Deputatul USR Oana Ţoiu a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit news TV depre conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis, că singura evoluţie pe care a văzut-o este trecerea de la ipocrizie la sinceritate, pentru că ne-a anunţat formal că în mandatul dumnealui nu se va întâmpla nimic. Ea a mai spus că şeful statului a reuşit să ducă PNL într-un loc atât de fragil, încât a fost nevoie de vocea preşedintelui ţării ca să compenseze absenţa PNL din pachetul de măsuri propuse la Codul Fiscal.

”Singura evoluţie pe care am văzut-o este trecerea de la ipocrizie la sinceritate, ne-a anunţat formal că în mandatul dumnealui nu se va întâmpla nimic, nu vom revizui Constituţia. A vorbit în locul Guvernului, în locul coaliţiei de guvernare, diferit decât o parte a liderilor”, a precizat Oana Ţoiu.

Ea a arătat că ”preşedintele ne anunţă nu doar că puterea este la dumnealui ci şi că nu are de gând să facă nimic cu ea”.

”A reuşit să ducă PNL într-un loc atât de fragil, încât a fost nevoie astăzi de vocea preşedintelui ţării ca să compenseze absenţa PNL din pachetul de măsuri propuse la Codul Fiscal. Principalul argument al conferinţei este că a anunţat că nu va face nimic cu puterea”, a mai spus Oana Ţoiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, marţi, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, în care a declarat că nu crede că va fi necesar şi nu există un plan de a intra într-un procedeu de austeritate, argumentând că am avut criza economică din 2009, 2010, 2011 unde s-a încercat în plan european să se combată criza cu măsuri de austeritate, iar rezultatul nu a fost bun.

”Nu intenţionez să accept un nou experiment de acest tip cu România”, a avertizat Iohannis.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

  1. USR? Mai exista, nu s- a desfiintat inca? Cine e aceasta doamna cu un nume din Caragiale? Tzoiu?

  2. Hai ca isi da si panarama asta cu parerea.

  3. Anii Iohannis au fost ani pierduți pentru România.

  4. Da INFLATIA ce reprezinta tovarasu presedinte. E mai rau ca in 2008

  5. Atenție ciuciunghezi la ce a văzut Țoiu.