G4Media.ro

Oana Gheorghiu, cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață, prezentă la protestul pentru demiterea lui…

Oana Gheorghiu / Foto: INQUAM Photos – George Calin

Oana Gheorghiu, cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață, prezentă la protestul pentru demiterea lui Cîmpeanu: Este intolerabil ca o persoană care a plagiat să conducă Ministerul Educației. Cum poate un astfel de om să ceară studenților care copiază să plece de la examene?

„Este intolerabil ca o persoană care a plagiat să conducă Ministerul Educației, adică acel minister care gestionează felul în care se întâmplă lucrurile în educație, în țara aceasta”, a declarat pentru Edupedu.ro Oana Gheorghiu, cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață ce ridică primul spital de oncologie pediatrică. Oana Gheorghiu a fost prezentă în această dimineață la protestul organizat la Ministerul Educației.

  • În jur de 20 de personalități ale societății civile cer demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat. – detalii aici

Aceasta a spus că „mie mi se pare că este vorba despre viitorul acestei țări și viitorul copiilor. Este intolerabil ca o persoană care a plagiat să conducă Ministerul Educației, adică acel minister care gestionează felul în care se întâmplă lucrurile în educație, în țara aceasta”, a transmis aceasta.

„Cum poate un astfel de om să ceară studenților care copiază să plece de la examene? Cum poate un astfel de om să decidă soarta copiilor noștri, când el a ajuns într-o astfel de funcție copiind? Cred că, de fapt, problema e în societate, în general. Societatea nu percepe plagiatul ca pe ceva rău. Primul lucru pentru care eu sunt aici este o încercare a mea de a reuși să transmit celorlalți oameni că plagiatul este un lucru foarte rău, este la fel de grav ca un furt de bani, poate chiar mai rău decât un furt de bani, pentru că fură din viitorul copiilor”, a transmis cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Foto: INQUAM Photos – George Calin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. îi „supraveghează” în continuare să copieze și să nu-i prindă nimeni!

  2. Într-adevăr nu poate fi menținut sub nici un motiv un plagiator în funcția de ministru al educației. Profesorii nu mai au nici o autoritate să pretindă elevilor și studenților sa nu copieze.

  3. daca votantii PSDNLUDMR nu stiu cine e doamna asta, va dau un hint: cand se pun poze frumoase la spitalale modulare de la letcani si pipera sau altele facute de stat, de fapt sunt pozele de la spitalele modularea facute de aceasta organizatie … spitalele modulare facut de stat fiind de fapt niste organizari de santier, inchise, facute cu extrem de mul multi bani